BABIŠ PRIROVNAL PAVLA K PUTINOVI

Kandidát na českého prezidenta Andrej Babiš: Viete, kde je prezidentom komunistický rozviedčik? V Rusku. Prezident Putin bol agentom KGB, ktorý bol vysadený a nasadený v Berlíne. A na toto bol trénovaný pán Pavel.

Foto sita/ap
Dátum 15.01.2023

Veľmi ostrý prejav predniesol v sobotu český expremiér Andrej Babiš krátko po zrátaní väčšiny hlasov v prvom kole prezidentských volieb. Dosť tvrdo sa pustil do svojho súpera Petra Pavla, s ktorým postupuje do druhého kola súboja o post hlavy štátu. Generála vo výslužbe Pavla Babiš prirovnal k Putinovi.

„Viete, kde je prezidentom komunistický rozviedčik? V Rusku. Prezident Putin bol agentom KGB, ktorý bol vysadený a nasadený v Berlíne. A na toto bol trénovaný pán Pavel,“ vyhlásil Babiš. Informuje o tom spravodajský portál TN.cz.

Šéf hnutia ANO ďalej povedal, že sa na jeho rodinu pred druhým kolom prezidentských volieb údajne chystá kompromitujúci materiál. „Keď budete robiť nejakú fotomontáž s údajnou milenkou, tak nezabudnite, že som na blondínky,“ povedal Babiš.

„Trošku ma mrzí, keď som považovaný za zlo. Ja som venoval tejto krajine viac ako desať rokov svojho života. Nemusel som ísť do politiky. Firma, ktorá oslávi 25. januára 30 rokov, zamestnáva vrátane fondov 40-tisíc ľudí. Nemusel som chodiť do politiky, keby tie tradičné strany nerobili tu politiku po svojom. Korupciu, proti ktorej som bojoval, neznášam. A za našej vlády nijaká korupcia nebola. Nerozumiem tomu, prečo mám byť zlo,“ vyhlásil Babiš. Za zlo ho označila Danuša Nerudová, ktorá skončila na treťom mieste.

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.