BLAHA: ČO MÔŽE BYŤ „KRAJŠIE“, AKO KEĎ SÚ VAŠE DETI POKUSNÝM KRÁLIKOM OČKOVANIA?

Ľuboš Blaha: Keď sa začínalo s očkovaním, tak všetci vykrikovali, že jedine dobrovoľne. A božechráň - deti. Odrazu očkovaní dostávajú tisíce výhod a otvorene sa hovorí o diskriminácii nezaočkovaných. Až by bolesťou zavýjali...

Foto PIXABAY
Dátum 10.06.2021

Hovorí sa tomu salámová metóda. Odkrajujete kúsok po kúsku a nakoniec zo salámy neostane nič. Ani si nevšimnete. Funguje to tak aj v politike.

1. Keď sa začínalo s očkovaním, tak všetci vykrikovali, že jedine dobrovoľne. A božechráň - deti. Odrazu očkovaní dostávajú tisíce výhod a otvorene sa hovorí o diskriminácii nezaočkovaných. Až by bolesťou zavýjali...

2. A zrazu nevadí ani očkovanie detí. Pripomínam, že s vakcínami proti Covidu to je iné ako s detskými chorobami. Na Covid očkujeme experimentálne, sme vo fáze testovania a stále nevieme, aké vedľajšie účinky môže mať vakcína z dlhodobého hľadiska.

3. Ale prečo nerobiť pokusy na deťoch? Dnes dobrovoľne, zajtra budeme neočkované detí trestať. Napríklad sa nedostanú k ústavnému právu na vzdelanie. Salámová metóda.

4. Ani si nevšimnete a budete mať vakcínu v pleci - ako pani prezidentka. A nezabudnite - úsmev. Zopár ľuďom sa nepošťastilo a kvôli vakcíne zomrelo. Však čo. To nech vám neberie úsmev z tváre.

5. Veď čo môže byť krajšie ako keď vaše deti môžu byť pokusným králikom, aby utešene rástli zisky Pfizeru. Vyše 30 miliárd za dva roky - pcha, čo tam po rizikách pri deťoch? Však keď sa rúbe les, lietajú triesky.

6. Ale keď ide o seniorov a ruskú vakcínu, tam treba do poslednej chvíle strečkovať. Všimnite si, ako sa salámová metóda krásne použila pri Sputniku.

7. Keď sem Sputnik prišiel, vláda sa tvárila, že všetko je alright, nie sú proti, len treba to a to. A tak sme to rvali tri mesiace do hlodavcov. Baťová si vymýšľala nezmysly. Médiá hejtovali Rusko. Sputnik sa zakazoval seniorom.

8. Ale vláda stále veselo tvrdila, že proti Sputniku nič nemá, len proste si nestihli prečítať letáčik, alebo ešte nestihli kuknúť, ako sa majú myšičky, alebo nechali Baťovú tárať dve na tri - len aby použitie Sputniku oddialili. A bum - nevyšlo to.

9. Už sa to nedá stihnúť. Sputnik expiruje - kvôli tomu, ako ho sabotovali. Deň po dni, vždy nové prekážky. Salámovo, nenápadne, postupne.

10. Už len za toto by mala vláda okamžite odstúpiť - vyhodili milióny do kanála a nechali sabotovať ruskú vakcínu, len aby sa zapáčili Američanom a ich konkurenčnej vakcíne. Perfektné.

11. Posledný príklad salámovej metódy sa týka Európskej únie. Všimnite si, čo najnovšie tvrdí nemecký minister zahraničných vecí vo vzťahu k rozhodovaniu v EÚ - vraj treba zrušiť právo veta malých štátov. Nemecko valcuje.

12. Nejde o izolované tvrdenie. Do toho sa rozbehla kampaň proti tomu, ako malé štáty brzdia Európsku úniu. Prečítajte si nový Economist. Dláždi sa pôda pre to, aby nás úplne pohltili. Ani sa nenazdáme a budú tu migračné kvóty.

13. Tárajú, že je demokratickejšie, keď 80 miliónov Nemcov má viac rozhodovacej sily ako 5 a pol milióna Slovákov. Čiže nás budú ovládať Nemci a my máme byť šťastím bez seba. Tí, čo bojovali za našu slobodu v druhej svetovej vojne, sa musia v hrobe obracať.

14. Skončíme ako Nové Mexiko v USA. Odtrhli, skolonizovali, pohltili. Takto isto chceli uchmatnúť aj Kubu. Aj vtedy tvrdili, že v Amerike jej bude lepšie - toľko ekonomických výhod, žmurkali. Ale vlastenci ako Fidel či Che povstali za národnú suverenitu. A odolali.

15. Aj u nás sa nájdu takí, čo budú chcieť našu slobodu predať za misu šošovice. Heger s Korčokom a Čaputovou ešte aj našu zástavu premenia na čierno-zlato-červenú. Deutschland über alles.

Pekne salámovo, postupne. S očkovaním detí. S likvidáciou ruskej vakcíny. Aj s našou národnou slobodou a právom veta. Ani sa nenazdáme a - nebudeme.

Ešte je šanca sa proti tomu postaviť - Slovensko potrebuje novú vládu, je to posledná nádej. Matovičových šaškov uvaria ako žaby - potrebujeme vládu, ktorá sa vie postaviť za práva Slovákov. Za práva našich detí.

Pekný deň, priatelia!

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.