BUKOVSKÉMU YOUTUBE OPÄŤ ZMAZAL ÚČET – BEZ ODÔVODNENIA!

Na obranu Bukovského sa postavil aj riaditeľ vydavateľstva TORDEN Róbert Merva, ktorý na svojom telegramovom kanáli vyzýva kompetentných, aby začali konať. „Je najvyšší čas zasiahnuť proti svojvôli nadnárodných koncernov, ktoré si na území Slovenska uplatňujú svoje vlastné práva a predpisy a nerešpektujú našu suverenitu.“

Foto FACEBOOK
Dátum 06.05.2024

MUDr. Igor Bukovský je verejne známou a obľúbenou osobnosťou na Slovensku. Je to človek, ktorý sa už viac ako 30 rokov venuje prevencii zdravia celej spoločnosti. Permanentne vyzýva k vyššej ochrane zdravia, dáva rady a návody, a jeho závery a výstupy sú všeobecne podložené faktmi a skutočnosťou, že ide o primárnu prevenciu ochrany zdravia v našej spoločnosti.

Počas šialenstva plándémie COVID-19 vystupoval otvorene proti nezmyselným dezinformáciám, uverejňovaným v médiách hlavného prúdu, čím si vyslúžil obrovskú vlnu kritiky a neprajností zo strany normalizátorov a podporovateľov Matovičovej vlády. Následne mu spoločnosť YouTube zmazala jeho videokanál, na ktorom mal vyše 100 tisíc sledovateľov.

Bukovský najnovšie zverejnil video, kde odhaľuje pozadie najnovšieho zmazania jeho videokanálu na platforme YouTube. Pravdepodobne za tým stoja páchatelia blízki denníku SME. Ten, ako je všeobecne známe, spoluvlastní a financuje George Soros. Bukovský tak opäť čelí represiám tzv. cancel kultúry zo strany normalizátorov, financovaných zahraničnými záujmami, namierenými proti záujmom Slovenska.

Róbert Merva, riaditeľ vydavateľstva TORDEN

Na obranu Bukovského sa postavil aj riaditeľ vydavateľstva TORDEN Róbert Merva, ktorý na svojom telegramovom kanáli vyzýva kompetentných, aby začali konať. „Je najvyšší čas zasiahnuť proti svojvôli nadnárodných koncernov, ktoré si na území Slovenska uplatňujú svoje vlastné práva a predpisy a nerešpektujú našu suverenitu.“

Odvoláva sa pritom na skutočnosť, že tieto spoločnosti podnikajú na území Slovenskej republiky, kde musia dodržiavať primárne zákony a Ústavu SR. Naproti tomu sa však riadia výlučne svojimi vlastnými pravidlami, nerešpektujúc našu suverenitu. Nikto z kompetentných totiž voči nim nezakročil a navyše nezakročil ani voči tým, ktorí im v takomto konaní napomáhajú.

Merva totiž upozorňuje, že je tu príklad šéfa Národného bezpečnostného úradu SR, ktorý vypínal alternatívne weby v rozpore s Ústavou SR. Tento šéf NBÚ mal zároveň, zrejme protiprávne, vydať aj bezpečnostnú previerku Danielovi Lipšicovi, ktorý bol v čase jej vydania ešte stále vedený ako páchateľ trestného činu. Merva uvádza aj ďalší takýto škandál, ktorým je prípad bývalého hlavného hygienika Jána Mikasa, ktorý za svoje spolupáchateľstvo na genocíde slovenského národa dostal ešte aj odstupné.

Podľa Mervu si tu Facebook v rozpore s Ústavou SR dovolí mazať účty niekdajším opozičným politikom, ako boli najznámejšie prípady Ľuboš Blaha alebo Marian Kotleba. To isté si dovoľuje Google aj so svojou platformou YouTube, pričom ide o bezbrehé porušovanie suverenity nášho štátu. Na dôvažok ešte uvádza ako príklad totálnej straty našej suverenity prípad sponzora slovenskej hokejovej reprezentácie, ktorým je spoločnosť Orange. Tá si mala dať údajne podmienku, že do výberu hráčov na Majstrovstvá sveta v hokeji 2024 môžu ísť iba hráči, ktorých budú sami kádrovať a ktorí od nich dostanú povolenie. Dnes je kritériom účasť v KHL, zajtra to však môže byť pokojne ich politické presvedčenie, rovnako ako vypovedali nadnárodné koncerny sponzoring osobnostiam, ktoré nepodporili na prezidenta Korčoka, ale Petra Pellegriniho.

Merva v svojom emotívnom statuse volá po zmene: „Kde je tá zmena? Ja ju nevidím! Zotročujú ma vo vlastnej krajine a ja sa mám na to len prizerať!? KTO MA TU OCHRÁNI?! Ja si za tú ochranu platím dane. Patrí mi za ne ochrana! Kde je! Som cudzincom vo vlastnej zemi!“ a dodáva, že je potrebné pritlačiť: „TOTO MUSÍ PRESTAŤ! Keď nepomôžu ani voľby, musíme pritlačiť, lebo nás tu uvaria ako tie žaby v hrnci.“

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.