DUCH SVÄTÝ OVLÁDOL MYSEĽ UŽ AJ MINISTRA FINANCIÍ EDUARDA HEGERA

VIDEO: Minister zdravotníctva, Marek Krajči, nie je jediným predstaviteľom vlády, ktorý má blízko k Duchu Svätému. Eduard Heger si od neho bežne necháva radiť. 

Foto TASR/Jakub Kotian
Dátum 01.06.2020

Minister zdravotníctva, Marek Krajčí, zrejme nie je jediným predstaviteľom vlády, ktorý má blizko k Duchu Svätému. 

Internetom sa šíri video súčasného ministra financií - Eduarda Hegera, ktorý vo videu z roku 2017 hovorí o svojej filozofii, ako treba telepaticky komunikovať s Duchom Svätým a získavať od neho rady.

„Tým, že budeme Duchu Svätému vytvárať priestor ako chrám v našom vnútre, bude mať možnosť meniť naše myslenie, naše skutky, naše správanie. A v konečnom dôsledku bude premieňať aj náš charakter. My potrebujeme, aby sa dotýkal aj nášho srdca. A to, že duch boží do nás vstupuje ako do chrámu spôsobuje, že nás napĺňa celých,“ hovorí Eduard Heger.

„Je dôležité, aby sme dávali ten chrám, ktorým sme, do svetla Boha. To robíme tak, že vynášame všetko, čo vnútri máme. Práve takýmto prichádzaním do svetla a otváraním sa pre Boha má potom priestor Duch Svätý, aby prichádzal do nás ako do chrámu a mohol nás inšpirovať skrze myšlienky, ktoré nám bude vnukovať,“ hovorí minister financií.

Eduard Heger ďalej v kázni spomína, že práve Duch Svätý môže mať na nás vplyv a je schopný ovládať nie len našu myseľ, ale aj srdce, postoje či emócie. Boh nás podľa neho neskutočne miluje a je náš nebeský otec, ktorý chce, aby sme ho dobre poznali.

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.