MATOVIČOV PORADCA JARČUŠKA: POVINNÉ OČKOVANIE TREBA NARIADIŤ VŠETKÝM OBČANOM!

Ľudia, ktorí sa vraj nedajú zaočkovať budú vystavení obmedzeniam. Napríklad budú musieť nosiť rúška, dodržiavať odstupy, budú mať problém s cestovaním, ale aj môžu zostať bez zamestnania, tým pádom bez príjmu a na okraji spoločnosti... 

Foto EXTRA PLUS
Dátum 06.08.2020

Matovič zistil, že marketing okolo informovania koľko má Slovensko nových nakazených koronavírusom a plánovaným povinným očkovaním obyvateľstva mu nie je na prospech, tak prišiel s novým marketingovým ťahom.  

 

Lenka Mayerová, šéfredaktorka Extra plus:

 

Ľudia, ktorí sa vraj nedajú zaočkovať budú vystavení obmedzeniam. Napríklad budú musieť nosiť rúška, dodržiavať odstupy a budú mať problém s cestovaním, neskôr môžete mať problém, že vás nepustia do obchodu, do kina, do reštaurácie, do spoločnosti, ale čo je ešte horšie, že zostanete bez zamestnania, tým pádom zostanete bez príjmu a na okraji spoločnosti...  

Opäť sa skryje za sukňu odborníkov, ktorí ochotne budú hlásať, čo si premiér Matovič želá. Najnovšie mu poslušne slúži infektológ Pavol Jarčuška, ktorý pôsobí v poradnom tíme premiéra Matoviča a zároveň je konzultantom Ministerstva zdravotníctva SR pri nákupe vakcíny proti COVID-19. Pavol Jarčuška v jednom z rozhovorov pre konzervatívny denník Postoj porozprával, že na jeseň môžeme očakávať masívne očkovanie proti COVID-19. A pravdepodobne s tým, podľa neho, začnú Američania. Z tohto „slovenského“ odborníka Jarčušku musia mať farmakologické firmy obrovskú radosť, pretože lepšieho propagandistu na dosiahnutie ich obrovských ziskov ani nemohli nájsť. Jarčuška je totiž absolútnym zástancom povinného očkovania, ktoré by bolo najlepšie, keby sa mohlo očkovanie nariadiť všetkým občanom! Hoci na oko tvrdí, že treba rešpektovať ľudské práva.

ČÍTAJTE TIEŽ: VÍRUS MATOVIČ

Pýtam sa, ktoré práva? Tie, ktoré nám deň čo deň odoberajú, už len tým, že sa bojíme povedať názor na koronakrízu, pretože by sme sa stali automaticky konšpirátormi? A tak vynašli riešenie, ako nás umlčať - zakryli nám všetkým ústa rúškami, ktoré by nám Henrieta Hudečková - ďalšia odborníčka z poradného tímu Matoviča nechala na ústach doživotne. „Osobne si myslím, že tu bude veľký záujem spoločností a priemyslu, aby očkovanie podstúpilo, čo najviac ľudí“ povedal Pavol Jarčuška. Tým pádom je jasné, že k povinnému očkovaniu budú napríklad zamestnávatelia nútiť svojich zamestnancov.

Za mimoriadne dôležité Jarčuška označil silnú, kvalitnú a správne načasovanú očkovaciu kampaň do ktorej by sa podľa neho mal zapojiť každý, kto dokáže osloviť väčšie skupiny ľudí. „Cieľom je poukázať na účinnosť vakcíny a riziká jej odmietnutia“ povedal Jarčuška. Infektológ tvrdí, že vakcíny nakúpi každý štát a pre občanov budú dostupné zadarmo, čím ľahšie ľudí presvedčia, ako je potrebné zaočkovať sa a ešte ich to ani nič nebude stáť.

Samozrejme všetko záleží aj od toho, ako sa k tejto téme postavia vždy poplatní umelci, herci, speváci, či ďalšie verejne známe tváre, ktoré sa za peniaze zapoja do kampane na podporu masívneho očkovania, aby farmakologický priemysel naďalej prekvital, veď to, čo vynaložia na propagandistickú kampaň, bude len odrobinka z toho, aké zisky im to prinesie. Ľudia, ktorí sa vraj nedajú zaočkovať budú vystavení obmedzeniam. Napríklad budú musieť nosiť rúška, dodržiavať odstupy a budú mať problém s cestovaním. Zatiaľ tieto obmedzenia označil Jarčuška za malé nevýhody, ale naznačuje, že môžu prísť aj iné obmedzenia. Jedným z nich môže byť, že vás nepustia do obchodu, do kina, do reštaurácie, do spoločnosti, ale čo je ešte horšie, že zostanete bez zamestnania, tým pádom zostanete bez príjmu a na okraji spoločnosti...

PRÁVE STE DOČÍTALI ODOMKNUTÝ ČLÁNOK:

Ak sa Vám článok páčil a máte naďalej záujem čítať pravdivé a nezávislé texty staňte sa naším predplatiteľom a získajte množstvo výhod:


https://www.extraplus.sk/predplatne/predplatit

 

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.