SASKÁRSKY NEKROLÓG

Ľuboš Blaha: Ako môže byť SaS ešte viac pro-NATO než dnes? Jedine, že by všetci poslušne narukovali do americkej armády a do straníckeho emblému si dali bombu.

Foto ARCHÍV
Dátum 30.06.2019

V SaS-ke to riadne vrie. Blahová šteká po Nicholsonovej, že nezvláda svoje emócie a kašle na stranu. Nicholsonová sa vyhráža, že odíde zo strany. Galko chce nahradiť Sulíka a urobiť stranu viac pro-NATO.

GALKO CHCE BYŤ VIAC PRO-NATO - TO SA VÔBEC EŠTE DÁ?! 

Mňa by len zaujímalo, ako môže byť SaS ešte viac pro-NATO než dnes, to už jedine, že by všetci poslušne narukovali do americkej armády a do straníckeho emblému si dali bombu.

Ale inak dáva všetko perfektný zmysel. SaS-ka spadla za pár mesiacov o polovicu. ESET ich komplet požiera. Oni fakt idú ku dnu. Nervozita je na mieste.

BUDE TERAZ DENNÍK N TRI TÝŽDNE RIEŠIŤ REVIVAL SMERU? 

Ja len pripomeniem, že keď Smer prišiel v prieskumoch o jeden a pol percenta, tri týždne sa tu v liberálnych médiách riešil koniec Fica.

Dnes je zase nad 20 percent, takže ak tomu správne rozumiem, teraz by mali podľa tej istej logiky tri týždne rozoberať veľký smerácky revival. A v prípade SaS-ky by mali ešte polroka riešiť, ako sa rútia do záhuby. 

BEZ SULÍKA NEPREŽIJETE ANI DEŇ, CHLAPCI

Pravda je, že SaS je v dezolátnom stave. Predstava, že ju zachráni Galko, je mimoriadne cenný príspevok do dejín humoru.

Hovorí sa aj o Kiššovej, ktorú na Slovensku nepozná snáď nikto okrem manžela a najbližšej rodiny.

Pri všetkej úcte, SaS bez Sulíka neprežije ani deň, so Sulíkom možno pár mesiacov.

KÁDROVÉ ZÚFALSTVO 

A jasné - nemôže za to len ESET, sčasti je to ich vlastná chyba. Sulík si štyri roky váľal šunky v Bruseli a keď sa náhodou objavil v slovenskej telke, tak akurát vrieskal, že zavrie Fica do basy - to boli tie chvíle, keď ho za príčetného prestala považovať aj stranícka ultras. Do toho teplé rožky a raňajky s Kočnerom. Ten chlap sa odrovnal sám.

Zvyšok SaS sa zosmiešňoval na dennej báze. Galko disponuje charizmou Ferda Mravca, Nicholsonová sa po internetoch pýši jedničkami na maturite (opakovane gratulujeme), Rajtár kvôli svojej kariére zničil život svojmu asistentovi Rybaničovi.

TO FAKT CHCETE PREŽIŤ SO SÚDRUHOM DOSTÁLOM A AGENTOM KLUSOM? 

Do toho ešte veľký pravičiar Dostál a jeho komunistická minulosť v Novom Slove. To nevysvetlíš.

A potom ešte Klus, najvernejší agent britských tajných služieb hneď po Jamesovi Bondovi. Agent nula nula. Nula.

Kádrové zúfalstvo SaS završuje to, že ich v Rade Európy zastupuje Poliačik z konkurenčnej strany PS, ktorá ich požiera a oni ho nevedia vyraziť, aj keď vo svete strápňuje Slovensko. Proste SaS - Smiešni a Smiešnejší.

BYE-BYE, SAS 

ESET a jeho liberálne projekty zhltnú SaS-ku ako jednohubku. Majú neobmedzené množstvo prachov, majú média, majú vraj aj pomoc Veľkého brata. SaS nemá šancu. So Sulíkom či bez Sulíka.

Je jedno, ako veľmi sa budú vtierať NATO, je jedno, ako veľmi budú hejtovať Nicholsonovú, je jedno, čo za ďalšie smiešne odvodové koliečko vymyslia na excelovej tabuľke. Už ich nikto neberie vážne. A oni to vedia.

Bye-bye, SaS, nebudeš chýbať. Nikomu s výnimkou zopár neoliberálnych sociopatov z Bratislavy. Papa.

Príspevok uverejnil Ľuboš Blaha na sociálnej sieti 29. júna

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.