SVET RIADIA CHORÍ NEĽUDIA

ODOMKNUTÝ ČLÁNOK: Ján Semaňák: Ak v ľuďoch vyvoláte strach, môžete si s nimi robiť, čo chcete. Zbigniew Brzezinski, v roku 2009 vyhlásil: Naším konečným cieľom je jediná svetová vláda. Budeme robiť oveľa strašnejšie veci – vojny, hlad a epidémie po celom svete. Po prvej príde druhá, potom tretia, štvrtá, piata, až kým nás sami nepoprosíte o vakcíny a nakoniec aj čipy, len aby sa to už všetko skončilo.

Foto Archív
Dátum 09.11.2020

Narodil sa 25. mája 1964 v Kežmarku, kde už tridsaťštyri rokov žije so svojou manželkou Máriou, s ktorou má syna Erika (33), dcéru Stellu (29) a malého Leonarda, ktorého, ako hovorí, majú pre radosť. Študoval na Strojníckej fakulte TU Košice, diplom MBA získal na CU v Bratislave, no najviac si cení otcovu školu zdravého rozumu. Je najstarší z deviatich súrodencov. Mama zomrela predčasne, a preto má päťdesiatročnú skúsenosť s riadením ľudí. Je dobrosrdečný optimista, perfekcionista a vytrvalý cholerik. Hovorí, že je ako orol, ktorý rád lieta sám, je mu sympatický vlk na súši a delfín vo vode. Má rád svoju prácu, rodinu, prírodu a knihy, tie doslova miluje. Ľudia o ňom hovoria ako o vizionárovi a inovátorovi, večne hľadajúcom nové méty. V roku 2002 spolu s manželkou Máriou založili úspešnú rodinnú firmu KARLOFF, ktorá sa zaoberá predajom prémiových produktov v alkoholovom odvetví. Produkty spoločnosti získali mnoho významných ocenení za chuť, ale aj za dizajn. Medzi tie najvýznamnejšie patrí Red Dot Design Award, Superior Taste Award, Pentaward, International Spirit Challenge. Jeho slovenský podnik získal doteraz celkovo 39 ocenení najmä v zahraničí – v Šanghaji, Moskve, Kyjeve, Rige, Rotterdame, Chicagu, Londýne, Hongkongu, vo Frankfurte, v Berlíne, San Franciscu, Cannes, Bruseli, Paríži a, samozrejme, niekoľko aj u nás doma. Jeho lídrom sa stal TATRANSKÝ ČAJ, ktorý z dôvodu narastajúceho exportu dostal globálny názov TATRATEA. Firmu zakladal s heslom, ktorým sa riadia dodnes: „Naším cieľom nie je byť najväčší, ale najlepší.“ Pred časom odovzdal firmu svojmu synovi a dcére. Od roku 2017 je riaditeľom vydavateľstva krásnych kníh TORDEN, ktoré sa sústreďuje na publikácie s iným uhlom pohľadu, nech ľudia poznajú pravdu, pretože tá ľudí oslobodzuje. Stretnutie s ním je mimoriadne poučné, disponuje obrovským prehľadom, vedomosťami i múdrosťou. Pôsobí tajomne, pretože dobrého poslucháča dokáže cez diskusiu preniesť do úplne iného sveta. Ján Semaňák.

Spolu s manželkou ste založili rodinnú firmu KARLOFF, ktorej vlajkovou loďou je TATRATEA. Poznajú ho nielen Slováci, ale výrazný úspech zaznamenal aj vo svete. Čo vedie muža, ktorý založil mimoriadne úspešnú firmu, odísť, prenechať ju deťom a založiť vydavateľstvo?

Dôvodov je viac, zosumarizujem ich do dvoch rovín. Jedna je osobno-spoločenská. Od raného detstva ma vychovávali k čítaniu kníh, ktoré milujem. Profesor Saveliev tvrdí, že čítanie je potrava pre mozog. Osobne si myslím, že čítanie je ako turistika – vypínate tú časť mozgu, ktorá je zodpovedná za „bezuzdné“ myslenie, tým mozog nespotrebúva také kvantum energie a máte pocit, že ste si oddýchli. Druhá rovina je podnikateľská. Ak dosiahnete majstrovstvo v jednej oblasti, tak vás „hra“ prestane baviť a vy si hľadáte novú výzvu. V minulom roku sa TATRATEA stal najdôveryhodnejšou značkou vo svojom segmente a trvalo to iba 15 rokov. To isté chceme dosiahnuť aj s vydavateľstvom TORDEN, avšak za polovicu uvedeného času. Verím, že to dosiahneme, pretože veľmi dobre poznáme algoritmus – stačí byť úprimný v zámere a vytrvalý v realizácii.

Hovoríte, že vydavateľstvo ste založiť museli, lebo v tomto štáte našom zemskom je všetko zhnité. Povedzte, ako je možné, že sme sa za 30 rokov „demokracie“ dopracovali k tejto dekadentnej dobe?

Viete, už som sa na to nemohol pozerať a musel som zakričať, že Cisár je nahý! Pomôžem si autorom Noamom Chomským, ktorý hovorí, že ak zistíte, že nie je všetko v poriadku v systéme, v ktorom žijete, je vašou občianskou povinnosťou to pranierovať a zároveň naprávať. Každý v miere svojich schopností a možností. Hľadal som spôsob, aby ma počulo dostatočné množstvo zdravo mysliacich ľudí – vydavateľstvo je skvelý nástroj. Profesor Preparata tvrdí, že už vyše 200 rokov žijeme anglosaský svet. Anglicko kapitulovalo a odovzdalo moc USA. Skôr išlo o moc ekonomicko-vojenskú, lebo ideologická, alebo koncepčná stále zostala v Londýne. Amerika ovláda svetové moria a okrem toho v roku 1944 v Bretton Woods vytvorili cez Svetovú banku a MMF globálny finančný systém, podľa ktorého prakticky svet funguje dodnes. Míľnikom bol Nixonov šok v auguste 1971, že americký dolár nemusí byť krytý zlatom, čo znamenalo jeho postupnú likvidáciu ako svetovej meny. V marci 2019 na konferencii v Bazileji mocní tohto sveta konštatovali, že Bretton Woods skončil, a teda dolár končí ako svetová mena. Konštatovali, že liberálno-kapitalistický systém sa neosvedčil, s tým, že je nutné stanoviť nové pravidlá. Nové pravidlá sa pripravujú a predpokladám, že budú ohlásené najneskôr v roku 2024 na VZ OSN.

Znamená to, že sa prerozdelia sféry vplyvu?

Áno. Na túto tému máme v preklade zhruba dve desiatky kníh renomovaných ekonómov, historikov, politológov, analytikov, jedným slovom – odborníkov. Tí predpokladajú, že jednou sférou vplyvu bude Amerika, Austrália a Veľká Británia, druhou bude Eurázia na čele s Ruskom, samostatné budú Čína a India, ďalej Afrika a poslednou sférou bude pravdepodobne Stredný východ. Môžeme im veriť a nemusíme, v každom prípade to zažijeme, pretože to má byť záležitosť dvoch, nanajvýš štyroch rokov.

Čo sa stane s dolárom a ďalšími menami?

Údajne príde nový americký dolár, ďalšou rovnocennou svetovou menou bude ruský rubeľ, čínsky jüan, indická rupia a možno ešte jedna mena. Predpokladá sa, že bude 4-5 rovnocenných svetových mien.

Čo bude s eurom?

To je otázka, predpokladám, že dolár stiahne euro, pretože tú istú chybu, ktorú robili Američania, že začali tlačiť vagóny bezcenných dolárov, začala robiť aj ECB a euro sú dnes bezcenné farebné papiere, nekryté ani zlatom, ani prácou.

Po druhej svetovej vojne sa centrum riadenia presťahovalo za more do USA a po rozpade ZSSR vládnu svetu Američania. Predpokladáte, že prestanú svetu diktovať pravidlá?

Veď sa stačí pozrieť, čo urobili so svetom za posledných tridsať rokov. Amerike a svetu vládnu peniaze a kto spravuje peniaze? Banksteri, alebo, ak chcete, úžerníci. Najprv začali požičiavať vládam, to sú vraj najistejšie úvery. Bolo im málo, tak začali požičiavať výrobnej sfére a svet prešiel do štádia, keď ponuka prevyšuje dopyt. Tak si vymysleli, že budú požičiavať peniaze ľuďom, aby dopyt po zbytočnom tovare dobiehal ponuku. Keď však zadlženosť dosiahla vrchol, začali sa robiť podvody, aby všetko pokračovalo, a to odštartovalo krízu v roku 2008, ktorej vyvrcholenie príde v krátkom čase. Celková zadlženosť v USA je niekde na osemdesiatich triliónoch dolárov, z toho jednu tretinu tvorí dlh štátu, jednu tretinu biznis sektor a jedna tretina je občianska zadlženosť. To sú kolosálne čísla. Pýtam sa, kam až môže zájsť ľudská chamtivosť? Spomeniem ešte jeden štatistický fakt. Spojené štáty vytvoria okolo 16-18 percent svetového HDP, no spotrebujú až 42-44 percent. Na rozdiel medzi tým, čo vyprodukujú a spotrebujú, čo je asi štvrtina celosvetového HDP, sa im skladá celý svet. Nič však netrvá večne a ako hovoria Rusi, raz príde ščot – účet za všetko. Podľa odborníkov sú krízy v USA cyklické a opakujú sa každých 80 rokov. Posledná sa skončila v roku 1941 a hádam najznámejší ruský ekonóm – analytik Michail Chazin tvrdí, že táto súčasná kríza vyvrcholí do pol roka, najneskôr do roka. Ryba smrdí od hlavy. Keďže oni vládnu svetu, po ich diktáte je tento bordel na celom svete, maličké Slovensko nevynímajúc.

Povedali ste zaujímavú vetu, že krízy sa cyklicky opakujú každých 80 rokov. Prečo?

Táto posledná kríza je už štvrtá a odpoveď je veľmi jednoduchá: aby si ju nepamätali predchádzajúce generácie. Analytici a ekonómovia hovoria, že musí prísť Jalta 2, nový Bretton Woods a najbližších 75-80 rokov sa bude žiť podľa nových pravidiel. Globalizácia sa nepodarila, a to sa globalistom nepáči. Svet sa zmení, pretože svet je zaujímavý tým, že každý národ je iný a nemôže byť všetko uniformné, vždy je to predsa obohatenie, keď majú národy svoj jazyk, svoje špecifiká, tradície, kultúru. Keď Putin nedávno na pôde OSN ohlásil Jaltu 2, tak mi srdce zaplesalo. Prvá zmena v Rusku sa začala, keď prijali novú ústavu RF, ktorú v júli tohto roku odobrili Rusi drvivou väčšinou v referende. Putin vytrel zrak všetkým neprajníkom. Tú ich predchádzajúcu ústavu napísali agenti – špecialisti CIA, škrtli im štyri články zo starej sovietskej, hlavne článok č. 13, ktorý hovoril o ideológii, ale veď žiaden národ nemôže byť bez ideológie. Viete, bez ideológie niet fyziológie, všetko to spolu súvisí.

Boli sme svedkami rozpadu ZSSR, ako aj celého východného bloku. Povedali ste, že sféra vplyvu bude Eurázia na čele s Ruskom. Znamená to, že sa opätovne začne spájať východný blok?

Bielorusko a Ukrajina sú dcérami jedného národa, preto musia dcéry prísť naspäť domov, a to najneskôr do roku 2024. Slovensko, ale aj ďalšie štáty V4, východnej Európy, pobaltské štáty, sever Európy, celý Balkán, Rumunsko, Bulharsko, Moldavsko budú pod sférou vplyvu Ruska. Stane sa tak najneskôr v roku 2028. Viete veľmi dobre, že osmičkové roky sú pre naše národy osudové... Skutočnosť, prečo budeme chcieť k nim patriť, bude fakt, že budeme mať mimoriadne široký ekonomický trh, ktorý nás na rozdiel od západných trhov prijme. Západ nás neprijal preto, aby nám otvoril svoj trh, ale preto, aby nám sem navozil svoje výrobky, väčšinou druhú a tretiu triedu, čiže odpad. Viem, o čom hovorím, presadiť sa s naším svetovým produktom vo Veľkej Británii či Francúzsku je takmer nemožné. Putin má dnes obrovskú silu, pretože z 266 firiem, ktoré ťažia nerastné bohatstvá, má dnes štát podiel 51 percent v 264 z nich, v tomto urobil poriadok. Nie je všemocný, ale má podporu národa a dnes, keď prizýva k Jalte 2, tak je svojím poslaním blízko k Stalinovi. Predsa vznik povojnovej OSN je zásluha Stalina tým, že trval na prizvaní k rokovaniam okrem USA a Veľkej Británie aj Číny a Francúzska, ktoré sa stali zakladajúcimi a stálymi členmi OSN.

Vydavateľstvo sa sústreďuje predovšetkým na publikácie, ktoré vychádzajú na ruskom knižnom trhu. Prečo ste si vybrali práve klasickú a súčasnú ruskú literatúru?

Viete, prvú časť doterajšieho života som prežil v socializme, zámerne hovorím, že socializme, lebo do štádia komunizmu sme mali naozaj ďaleko. A druhú časť v zúrivom buržoáznom kapitalizme – liberálnej demokracii. V prvom zriadení bol deficit západnej literatúry, v druhom zasa deficit ruskej literatúry. Jedno aj druhé je extrém a extrémy nie sú zdravé. Často som obchodne cestoval do Ruska, kupoval som si tam knihy, ktoré milujem. Väčšina z nich je vskutku poučná, obohacujúca, bližšia k objektívnej realite, teda pravde. Čiže orientácia na ruskú literatúru bola pragmatická, z biznis pohľadu to bolo nájdenie prázdneho miesta na trhu. Keď ostatní objavia tento trh, vydavateľstvo TORDEN bude už dávno etablované.

Neobávali ste sa, že keď si vyberiete práve ruskú literatúru, ale aj témy slovanstva, islamu, pohľad na Stalina, Hitlera, autora Noama Chomského, budete čeliť označeniu konšpiračné vydavateľstvo zo strany mainstreamových médií?

Mali sme túto skúsenosť v roku 2017, keď bezvýznamný portál, za ktorým stojí jeden nešťastný človek, pustil do éteru krátky článok o našom vydavateľstve a o ľuďoch za ním. Informácie boli klamstvo a hlúposti a do 24 hodín text prebrali a zverejnili tri hlavné liberálne mainstreamové denníky. Je to funkčná technológia. Tí liberálni „smetiari“ už nemusia, lepšie povedané, ani nechcú preverovať, či je informácia pravdivá. Stačí im, že sa odvolajú na ten bezvýznamný zdroj. Keďže tú ich technológiu veľmi dobre poznám, reagovali sme presne tak, ako sme zareagovať mali a vydali sme trikrát väčšie množstvo kníh, ako sme pôvodne mali v pláne. Osvedčený návod, ako reagovať na black PR, je „drž hubu a produkuj“!

Prečo mainstreamové médiá označujú iný pohľad na fungovanie sveta za konšpiračný?

Je to jednoducho funkčná technológia. Prvýkrát bolo toto slovo spojené s vraždou JFK. Vyšetrovacia komisia prišla so správou, ktorá nemala s realitou nič spoločné, a každého, kto si dovolil ju kritizovať a nesúhlasiť s ňou, zakydali klamstvami, špinou a nazvali ho konšpirátorom. A odvtedy im to funguje.

A prečo to robia?

Máme v preklade dve knihy. Jednu od profesora Katasonova – Antiutopia, ktorá rozpitváva tri najznámejšie utopistické diela – My od Zamjatina, Prekrásny nový svet od Huxleyho a možno najznámejší 1984 od Orwella. Všetky tieto romány boli napísané pred desiatkami rokov a boli považované za utópiu. Bohužiaľ, my túto utópiu dnes žijeme. Druhá kniha je od profesora Preparatu – Ideológia tyranie. Blázni, a teda chorí neľudia chcú z ľudí urobiť termitov, no my budeme v preklade používať slovo švábov, zdá sa mi to pochopiteľnejšie. Máme len veľa robiť, trikrát denne jesť a jedenkrát „vylučovať“, pričom oni budú určovať poradie činností denného plánu. Každého, kto im bude v tomto pláne brániť, označia za konšpirátora.

Nechcú mainstreamové médiá a ich redaktori poznať pravdu?

Všetky mainstreamové médiá patria bláznom, zopakujem, chorým neľuďom, ktorí riadia tento svet. Toto slovné spojenie nie je môj vynález. Použilo ho veľmi veľa múdrych ľudí predo mnou. Nuž a títo neľudia majú svoju pravdu, a tou je lož. Odporúčam všetkým knihy Noama Chomského – Kto vládne svetu a Globálne riadenie a človek od Jefimova. Tieto dve knihy by mali byť na zozname povinného čítania na strednej škole a súčasťou štúdia na akejkoľvek vysokej škole. Posledných desať rokov vôbec nepozerám televíziu, nepočúvam rádiá, pretože nemôžem počúvať tie hlúposti, ktoré tu ľuďom servírujú dvadsať- až tridsaťroční rýchlokvasení redaktori a moderátori, bez skúseností i vedomostí. Veď verejnú mienku nemôžu určovať títo ľudia, ale dôstojní ľudia, teda tí, ktorí majú do sto rokov, lebo majú skúsenosti, prežitý život. Viete, nielen médiá veľmi manipulujú a prepisujú históriu, veď učitelia v Bratislave dnes učia deti, že Slovensko oslobodili v druhej svetovej vojne Američania, a nie Rusi.

Prečo vedia byť novinári poplatní dobe i ideológii?

Je mi veľmi ľúto ľudí, ktorí zapredali dušu diablovi a slúžia mu – im. Na tému žurnalistov nájdete najlepšiu odpoveď v knihách Kúpení novinári od Uda Ulfkotta a Ako novinári manipulujú od Bernarda Goldberga. A prestanete sledovať mainstream.

V jednom rozhovore ste povedali, že žijeme v unikátnych časoch zmien, keď zo starého sveta myslenia prechádzame do iného sveta. Čo nás čaká z globálneho hľadiska?

Podľa plánu globalistov máme byť do roku 2025 všetci začipovaní. Lenže tiež mali plán, že do roku 2015 malo byť Rusko rozdelené na šesť či sedem častí a v roku 2016 sa mala začať vojna na Strednom východe. Vďaka Bohu, nie všetko ide podľa ich plánov. Chcem tým naznačiť, že ani plány s čipovaním sa im nemusia podariť. Svet nevznikol z chaosu, ako nám to bije do hláv ďalšia prostitútka, ktorou je zapredaná oficiálna veda. Náš svet a dokonca aj vesmír funguje v dokonalom poriadku. Naše vydavateľstvo má nádhernú knihu profesora Ostrecova, atómového fyzika – Úvod do filozofie nenásilného rozvoja. Pomocou dedukcie a axióm dokazuje, že náš svet je riadený podľa vopred určených pravidiel, a teda ich musel niekto vytvoriť. Nakoniec, naše vybrané diela Koncepcie sociálnej bezpečnosti to tiež potvrdzujú – čítajte a poznajte pravdu. Tak ako povinnosť poznať túto pravdu, tak aj zodpovednosť za jej poznanie je neprenosná, každý z nás sa bude zodpovedať Stvoriteľovi. Ak priznáme, že naša zemeguľa vo svojej slnečnej sústave funguje podľa určitých zákonitostí, potom je im podriadený celý vesmír. Dokonca vesmírne pravidlá sú nadriadené našim zemským. Z tohto pohľadu Zem vyšla z energetického zákrytu, z epochy rýb (verím) sme prešli do epochy vodnára (viem), náš svet sa mení energeticky, alebo ak chcete, tak na jemnohmotnej, alebo éterickej úrovni. Tým sa zmenia aj ľudia, pretože na 95 percent sme duch/jemnohmotné telo a fyzické telo/hrubohmotné tvorí tých zvyšných 5 percent. Keď sa spýtali S. Freuda, či verí, že existuje Stvoriteľ, on povedal: Ja nemusím veriť – ja viem, že je. Proces už nejaký čas beží. Ako vravel A. S. Puškin:

Vedia pohnúť hviezdami na oblohe,
Hvízdnu – Luna sa zachveje,
No proti Zákonom času,
I oni bezmocní sú!
Skrátka to boli ľudia, ktorí predbehli svoju dobu.

Z vašich slov vyplýva, že nás čaká kríza, ktorú svet ešte nezažil. Globalizácia sa podľa vás nepodarila mečom, krvou ani korupciou. Znamená to, že príde pád globalizácie?

Ak je globalizácia v súlade s prírodou, zámerom Stvoriteľa a prínosom pre celé ľudstvo, tak je to nevyhnutný proces vývoja. Lenže my žijeme v neuveriteľne úžernícko-parazitickom mafiánskom systéme, v ktorom je lož, úžera, korupcia, kradnutie a dvojaký meter normou. Toto nachádzame v každej oblasti spoločenského života. Okolo 96 percent všetkého zemského bohatstva patrí jednému percentu vládnucej elity. Je im to však málo, chcú vlastniť ešte aj každého z nás, celé ľudstvo. Prvotne tieto slová patria F. I. Ťutčevovi, ktorý hovoril, že anglosaský svet sa neustále pokúša nastoliť územnú a sociálnu jednotu, buď peniazmi, alebo mečom, teda krvou. Nepodarilo sa im to a už sa im to ani nepodarí, pretože sa mení energetika/vibrácie vesmíru a Zeme, a tým aj ľudstvo dospieva a dozrieva. Abraham Lincoln kedysi povedal: „Nič nie je urovnané/dohodnuté definitívne, kým to nie je urovnané/dohodnuté spravodlivo. Možno celý čas balamutiť niekoľkých, možno nejaký čas balamutiť všetkých, ale nemožno celý čas balamutiť všetkých!“ Potrebujeme spravodlivejší svet.

Ste človek s nadhľadom, s informáciami. Ako vnímate súčasnú situáciu vo svete, ktorú doslova paralyzovalo slovo COVID-19?

Po voľbách v roku 2016 nastúpil do úradu Donald Trump a USA žiadnu vojnu nezačali, to sa doteraz nestalo. Tak elity použili plán B – epidémiu, ktorá má niekoľko cieľov. Ekonomika hegemóna USA je v totálnej agónii, už nie je kde kradnúť, a preto je krach nevyhnutný. Rasová a politická rozdvojenosť spolu s ekonomickým marazmom privedú USA k občianskej vojne a následne ku krachu ekonomiky. Keďže žijeme v jednom chorom systéme, tak to postihne celý svet. Naši odborníci – autori kníh, ktoré v krátkom čase vydáme – tvrdia, že prepad ekonomiky USA bude o päťdesiat percent, v Európe tridsať percent a v ostatnom svete možno menej. A samozrejme, za všetko bude môcť COVID-19, akože inak. Donald Trump povedal, že po voľbách porazíme aj koronavírus, čím jasne naznačil, o akú hru ide, že je to plánovaná hra a Trump môže dať po voľbách globalistickým elitám po krížoch. Väčšina mocností má v zálohách národné gardy. Otázka je, v čí prospech budú pracovať.

Ako je možné, že ľudia na celom svete rešpektujú, čo im nalinkovali vlády?

Ide o psychologický aspekt, médiá ľudí zámerne strašia nezmyselnými číslami s veľmi nízkou vypovedacou hodnotou, veď len nepresnosť testu je na úrovni tridsať percent. Pripravujeme na túto tému viacero kníh. Jedna je od lekára imunológa Dr. Gundareva z Petrohradu, ktorý cez štatistiky dokazuje, že imunitný systém sa mnohonásobne znižuje, ak sú ľudia v strachu. Vtedy je počet ochorení 7- až 10-krát vyšší. Vlády a médiá vyvolávajú v ľuďoch strach s cieľom vyvolať v nich potrebu dať sa najprv zaočkovať vakcínami a potom uveria tomu, že bude dobré, keď budú mať v tele čipy, pretože to bude pre nich výhodné a bezpečné. Ale nik im nepovie, že budú pod totálnou kontrolou, neslobodní, nesvojprávni a časom bez peňazí, pretože tie budú len virtuálne. Technologické výdobytky a vymoženosti môžu byť dobrý sluha, ak však budú zneužité neľuďmi, budú sakramentsky zlý pán!

Prezidentka SR Zuzana Čaputová vo vystúpení v diskusii OSN žiadala, aby bol zaočkovaný každý občan planéty...

Je to prejav totálnej úbohosti, ak prezidentka z hľadiska geopolitiky bezvýznamného štátu, na najvyššom a najdôležitejšom možnom fóre – VZ OSN – otvorene vyzýva na porušovanie základných ľudských práv. Ak nám ju niektorí Česi závidia, ja sa za ňu hanbím. Najprv zarobia farmaceutické spoločnosti, pretože bude potrebné otestovať vyše sedem miliárd občanov planéty. Na Slovensku stojí test 70 eur, niektorých testujú niekoľkokrát, potom bude potrebné očkovanie protilátkou. Stačí, keď si to vynásobíte a zistíte, aký ohromný je to biznis. Bill Gates sa nie nadarmo tešil, že je potrebné zabezpečiť aspoň päť miliárd vakcín. Naša vláda vedome porušuje Ústavu SR a základné ľudské práva. Zatvára biznis malým a stredným podnikateľom – samoživiteľom, ničí už aj tak podvyživený turistický ruch a ešte si premiér povie, potom ma ukrižujte – presne v zmysle „po mne potopa“. Najdôležitejšie je, že ho pochvália jeho kurátori spoza veľkej mláky.

Nevnímate celú situáciu ako útok na obyčajného občana, ktorý môže prísť aj o to málo, čo má?

Tak ako pri predchádzajúcich krízach množstvo firiem skrachuje, veľmi veľa ľudí príde o prácu, tým aj o príjem, potom o strechu nad hlavou, rozpadnú sa rodiny, ľudia stratia dôstojnosť, prídu o všetko a niekto na tom celom opäť neuveriteľne zbohatne. Jedno percento najbohatších bude ešte bohatšie a chudobní budú ešte chudobnejší.

Čo je cieľom tohto celosvetového sociologického experimentu?

Zbigniew Brzezinski, známy administrátor vládnucich elít z rodu vyvolených, už v roku 2009 vyhlásil: Naším konečným cieľom je jediná svetová vláda, ekonomické krízy sa preto nikdy neskončia. No my budeme robiť oveľa strašnejšie veci – vojny, hlad a epidémie po celom svete. Po prvej príde druhá, potom tretia, štvrtá, piata, až kým nás sami nepoprosíte o vakcíny a nakoniec aj čipy, len aby sa to už všetko skončilo.

Ako je možné, že koronavírus dokázal zastaviť svet, dokázal presvedčiť masy ľudí, aby boli poslušné a dostali strach?

Pretože je to opäť osvedčená technológia. Predsa už Goebbels povedal, že je jedno, v akom zriadení ľudia žijú, či je to monarchia, fašistická alebo oligarchická diktatúra, alebo liberálna demokracia, ak vyvoláte v ľuďoch strach, môžete si s nimi robiť, čo chcete. Funguje to. Osobne si myslím, že je to globalistickými elitami sveta a tajnými službami realizovaný vopred naplánovaný projekt. Je tu príliš veľa nezrovnalostí a ľudia so zdravým rozumom v Európe to na dvoch celoeurópskych protestoch v auguste v Berlíne dali jasne najavo. Úplne zbytočne sa tu testujú zdraví ľudia. Situáciu vôbec nezľahčujem, ale chcem do toho vniesť zdravý rozum.

Prečo na túto hru pristúpilo Rusko?

Rusko je ako jedna veľká veľryba, nechá, nech do neho hryzú všetky malé ryby na okolí, ale potom jedným šmahom chvosta zmetie zo seba všetkých parazitov. Putin potrebuje mať pokoj, veď pripravuje nové pravidlá hry, preto musí vykazovať nejaké čísla...

Kedy sa to podľa vás skončí a najmä ako sa to skončí?

To do značnej miery záleží na ľuďoch samých, na nás všetkých, ako sa k tomu postavíme. Ak budeme slepo veriť bláznom, čo riadia svet, skončíme v klietke, ako to napísal Puškin:

Paste sa, mierne národy,
Vás nezobudí česti krič!
Načo sú stádam dary slobody?
Rezať, strihať a viac nič
Ich dedičstvom z rodu na rody
Jarmo je, spiežovec a bič!

Alebo budeme používať dary Stvoriteľa: zdravý rozum, intuíciu, slobodnú vôľu, mieru a svedomie. Tak poznáme pravdu a tá nás oslobodí. Sloboda však nie je zadarmo, preto musí každý konať v miere svojich schopností a možností.

Bude teda po tomto svet iný?

Svet sa musí zmeniť, inak príde k očiste zhora, čo by nebolo prvýkrát v histórii ľudstva. Technokratická spoločnosť, ekonomika trvalého rastu (hlavne spotreby), parazitický, úžernícky systém (tvorby peňazí z ničoho) vyčerpal všetky svoje možnosti a zdroje. Ekonomický kolaps tohto systému je nevyhnutý. Ľudstvo musí prejsť na spravodlivejší systém, model win-win pre každého človeka, pre prírodu, v súlade s plánom Stvoriteľa alebo Božím zámerom. A podľa tohto plánu máme TVORIŤ a STROJIŤ raj na zemi tu a teraz, a nie v nebi a po smrti.

Vráťme sa späť na Slovensko, ktoré už sedem mesiacov čelí nielen pandémii, ale predovšetkým vláde Igora Matoviča. Ako vnímate situáciu, ktorú dnes zažívajú občania Slovenska?

Úprimne poviem, že politickú situáciu u nás doma sledujem naozaj len okrajovo. Viac sa venujem geopolitike. Pred rokom 1989 sme počúvali Sovietsky zväz, dnes počúvame Američanov. Čo sa zmenilo? Nič, sme naďalej len perifériou. No so smútkom v duši musím konštatovať, že za posledných 30 rokov každá nasledujúca vláda, parlament, prezident či prezidentka je horšia ako tá predchádzajúca a vôbec to netreba podrobne špecifikovať.

Ľudia po 12 rokoch Smeru vo vláde chceli zmenu, ktorá aj prišla. Predpokladali ste toto zloženie vlády a parlamentu?

Ihneď po voľbách som čítal vynikajúci článok s názvom Voľby, v ktorých prehrali úplne všetci. S výnimkou jedného, čo si svoje víťazstvo ani neuvedomuje, a Matovič to nie je! Spravodlivejšiu analýzu výsledku volieb som potom už nenašiel. Pointa je, že ak ľudia idú voliť s motiváciou pomstiť sa aktuálnemu držiteľovi moci, tak je to prehra pre všetkých. Protest nie je program a hlasovať treba za niečo, nie z pomsty. Ten jeden spomínaný víťaz nakoniec išiel do vlády,  a to bolo to najhoršie, čo mohol urobiť, pretože táto vláda je vládou porazených, a tak aj skončí. Ihneď nato prišla pandémia, premiér uzavrel Slovensko a následne sa chváli, že sme tretí odvrchu v zvládaní pandémie, že Slovensko dávajú v EÚ za príklad. Vtedy mi jeden môj známy povedal, že to je len preto, že si ešte premiér nestihol naštudovať manuál bábky v úlohe predsedu vlády vazalského štátu, s tým, že keď príde druhá vlna, zrazu budeme tretí v najväčšom počte nakazených. Ukazuje sa, že mal pravdu. Jeho nepremyslené rozhodnutia znásobujú účinky tzv. pandémie na všetkých úrovniach spoločenského života. Nechcem byť planým prorokom, ale táto vláda vydrží maximálne rok, možno rok a pol! Nie preto, že by ju potopil jediný ako-tak normálny koaličný partner, a síce Sulík, ale pretože ju potopí svojimi nekompetentnými rozhodnutiami sám premiér. Nespokojný, neustále deptaný národ vyjde do ulíc a vodné delá a slzotvorný plyn tento proces len urýchlia.

Povedali ste, že sme stále pod niečou kuratelou, dnes sme pod dozorom USA. Je možné sa z toho vymaniť?

Máme zviazané ruky, pretože sme malý národ, ale dôležité je, ako sa štát spravuje, či pracuje v prospech národa a snaží sa mu vytvoriť na spokojný život čo najlepšie podmienky, ale musí sa hýbať v mantineloch, ktoré tvoria mocnosti. Nakoniec, Nemecko na tom nie je lepšie, tiež je pod kuratelou Američanov.

Ako vníma podnikateľ a vydavateľ, že na čele vlády je človek, ktorý vyvoláva len strach, chaos a nenávisť?

Pokiaľ ide o osobu premiéra, parafrázujem slová Julia Caesara – Commodus nevie vládnuť, Commodus nesmie vládnuť! Tieto slová venujem všetkým, ktorí mu uverili, najmä vtedy, keď bol pri schránkach oligarchov na Cypre, či v Cannes pred vilou Počiatka. Je to všetko divadlo pre dav. Spomínam si na záver roku 1989, keď ma môj svokor zobral na štyri mesiace na brigádu do JRD hádzať slamu do granulovačky. Musím povedať, že som si už nikdy viac mentálne tak neoddýchol ako vtedy. No zároveň som mal deda parťáka, ktorý vtedy zahlásil: Janku, voľby a zmeny režimov, to je stále ten istý starý cirkus, len v ňom budú skákať nové opice. Na východe sa tomu hovorí – Boh z neho hutoril. Potrebujeme zrušiť cirkus, zmeniť systém a „opice“ pozatvárať do klietok.

Máme 27 rokov vlastný štát, no napriek tomu sa boj o svojbytnosť nikdy neskončil, pretože tu pôsobia sily, ktoré by ho najradšej rozložili. Ako je možné, že sa im to neustále darí?

Viete, Slováci za posledných tisíc rokov museli prežiť a museli sa aj prispôsobiť, a to sa im zapísalo do génov. Za tých tisíc rokov prišlo opakovane k likvidácii elity národa, prežili len tí, ktorí boli v hradiskách. Našich predkov likvidovali Rimania, potom opäť tí z Ríma, napokon i Turci a vo všetkých vojnách nám „vyrezali“ tých najlepších. Musíme vychovávať generácie, ktoré budú hrdé na to, že sú potomkami veľkoslovanskej ríše. Bude to veľmi ťažké zmeniť, pretože je to o vzdelávaní a súčasná vláda si robí svoju reformu školstva, ktorá všetko ešte viac liberalizuje.

Dočká sa podľa vás Slovensko vlády, ktorá bude pracovať pre myšlienku a pre národ?

Ľudstvo musí precitnúť. Netreba nám teraz zakladať žiadnu novú stranu, hnutia či spolky, treba nám nateraz začať robiť zmeny u seba, vo vlastnej hlave – v myslení. Presne podľa zásady: ak chcete zmeniť okolie – zmeňte seba! Po korektúrach správania príde k normalizácii vzťahov. Neznalosť zákonov nielen zemských, ale i Božích, neospravedlňuje. Budúcnosť patrí lepším, ako sme my. Musia prísť čistí ľudia, pre ktorých bude najdôležitejšia myšlienka. Najdôležitejšie v tomto procese však bude padnutie citadely anglosaského sveta, a tou sú USA. Keď sa tie rozpadnú, tak sa všetci ich prisluhovači-liberáli poserú a zalezú do kanálov. Už dnes niektorí cítia, že svet sa mení a niektorí redaktori utekajú z mainstreamu do konzervatívnejších médií, a to je výborná správa. Neexistuje, že je tu nejaký národ vyvolený, pred Bohom sme si všetci rovní a tento zákon musí platiť pre všetkých! Opakujem, najprv musí padnúť citadela a potom sa stane to, čo sa stalo na Islande, že ľudia opäť začnú používať zdravý rozum. Slovensko z hľadiska toho, že je najmenej nakazené a skazené Západom, môže hrať rozhodujúcu úlohu pri zmenách, ktoré svet čakajú. A potom sa dočká aj spravodlivej vlády, ktorá bude pracovať na prospech národa na základe spoločnej myšlienky. Poďme teda vytvoriť spravodlivejšiu spoločnosť a lepší svet, najprv vo svojich hlavách.

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.