BELOUSOVOVÁ: NAŠE SYMPATIE VOČI RUSKU SÚ DÔKAZOM, ŽE SME SI V TOMTO ČUDNOM SVETE ZACHOVALI ZDRAVÝ ROZUM

Predsedníčka NAS Anna Belousovová reaguje na štúdiu organizácie GLOBSEC, podľa ktorej sú najväčšou slabinou Slovákov ich sympatie voči Rusku: GLOBSEC fungujúci pod krídlami USA neusiluje o mier medzi národmi,ale o vojnové štvanie! Nie náhodou ocenil Albrightovú, nazývanú aj "balkánska mäsiarka"!

Foto EXTRA PLUS
Dátum 16.11.2021

Predsedníčka NAS Anna Belousovová vo svojom príspevku na Facebooku 16. novembra 2021 reaguje na nedávnu štúdiu organizácie GLOBSEC, podľa ktorej najväčšou slabinou Slovákov sú ich sympatie voči Rusku. V príspevku sa uvádza: 

Podľa GLOBSEC- u sú našou najväčšou slabinou pretrvávajúce sympatie voči Rusku.
Ja si myslím, že to nie je naša slabina, naopak je to dôkaz toho, že ako národ sme si v tomto čudnom svete masového ohlupovania, klamstva a prepisovania histórie zachovali zdravý rozum a pamäť. Mali by sme sa usilovať o dobré vzťahy so všetkými národmi, zvlášť s tými, s ktorými máme spoločné korene, t.j. so slovenskými národmi.

ČÍTAJTE TIEŽ: GLOBSEC: NAJVÄČŠOU SLABINOU SLOVÁKOV SÚ SYMPATIE VOČI RUSKU

Kladiem si otázku:
Čo za organizáciu je GLOBSEC, aké má ciele, keď sympatie medzi dvoma národmi a snahy o dobré vzťahy označuje za slabinu ?!?!?! Im by sa zrejme páčilo, keby sme Rusko nenávideli.
Potom ale treba otvorene povedať, že GLOBSEC fungujúci pod krídlami USA neusiluje o mier a porozumenie medzi národmi, ale ich snahou je zrejme vojnové štvanie!

Nie náhodou pred pár rokmi GLOBSEC ocenil M. Albrightovú, nazývanú za jej podiel na bombardovaní Juhoslávie "balkánska mäsiarka". Ocenenie GLOBSEC- u získala za jej „podporu procesu demokratizácie a budovania slobody a stability v strednej Európe“. Ďalší príklad toho, ako si GLOBSEC a USA predstavujú demokraciu, slobodu a stabilitu...

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.