BLAHA: HEGER JE NOVÝ MENGELE, KTORÉHO POVINNÉ OČKOVANIE JE KRIMINÁLNY AKT

Podpredseda Smer-SD: Nútiť zdravých ľudí do medicínskeho zákroku je samo o sebe eticky neprípustné. Ale robiť to v prípade vakcíny, ktorú stále možno považovať za experiment, spĺňa definíciu medicínskych pokusov na ľuďoch.

Foto FACEBOOK/ĽUBOŠ BLAHA
Dátum 21.11.2021

Príspevok uverejnil na svojom Facebooku podpredseda Smer-SD Ľuboš Blaha 20.novembra 2021:

POVINNÉ OČKOVANIE JE KRIMINÁLNY AKT - JE HEGER NOVÝ MENGELE?

Povinné očkovanie môže byť klasifikované ako zločin proti ľudskosti a Heger môže ísť do basy na doživotie. Tu už končí všetka sranda.

1. Premiér Heger dnes ohlásil, že by chcel na Slovensku povinné očkovanie na Covid. Pripomeňme si, že táto vakcína je stále schválená iba podmienečne, jej účinky sú rozpačité a existujú pri nej obrovské riziká.

2. Nútiť zdravých ľudí do medicínskeho zákroku je samo o sebe eticky neprípustné. Ale robiť to v prípade vakcíny, ktorú stále možno považovať za experiment, spĺňa definíciu medicínskych pokusov na ľuďoch.

3. Podľa Norimberského kódexu nemožno robiť medicínske pokusy bez súhlasu ľudí - tento kódex bol prijatý po tom, čo vyšli najavo zločiny nacistov. Ak Heger volá po povinnom očkovaní, v ničom sa nelíši od Josefa Mengeleho.

4. Možno jedine v tom, že Mengele sa pri svojich zvrhlých pokusoch zameriaval na dvojčatá, kým Heger chce nasilu rvať vakcíny do celej slovenskej populácie.

5. Pripomeňme, že v lete bolo v rámci EMA hlásených vyše 15 tisíc úmrtí po očkovaní na Covid. Plus vyše 1,5 milióna vážnych vedľajších účinkov. Ide o podozrenia, ktoré sa potom preverujú.

6. Slovenský ŠÚKL do tejto chvíle eviduje 7 prípadov úmrtí na vakcínu, medzi nimi je aj bývalý poslanec Jaro Paška. Mnohí odborníci tieto čísla považujú za prudko podhodnotené, ale to teraz neriešme.

7. Je nespochybniteľným faktom, že vakcína môže spôsobiť vážne zdravotné následky, vrátane smrti. A je faktom, že smrť vo viacerých prípadoch aj spôsobila.

8. Ak chce Heger povinne očkovať ľudí na Slovensku, núti zdravých ľudí podstúpiť medicínsky zákrok, ktorého výsledkom môže byť strata zdravia a smrť. Štát tým vlastne popravuje nevinných a zdravých ľudí. A dopredu o tom vie.

9. Neexistuje spôsob, ako zbaviť človeka základných ľudských práv, osobitne práva na život. Ak štát núti svojich občanov do povinného zákroku a niektorý z týchto občanov zomrie, zodpovedným za jeho smrť sa stáva štát - v tomto prípade Heger.

10. Ak niekto zabíja svojich občanov a vie, že jeho kroky môžu viesť k ich smrti, pácha zločin proti ľudskosti. Zabíja. Usmrcuje. Nevinné ľudské bytosti.

11. Neviem, či si to premiér Heger uvedomuje, ale on si koleduje o drakonické tresty v rozmedzí niekoľkých desiatok rokov. Zahráva sa s ohňom. Kvôli nemu budú umierať ľudia.

12. Za posledné mesiace sme si zvykli tolerovať, že tu kdejakí fašisti vykrikujú, že ľuďom treba zobrať slobodu, nasilu im urobiť to alebo hento a dokonca sa tu majú robiť medicínske pokusy na ľuďoch, ktorých výsledkom môže byť smrť... Už stačilo.

13. Povinné očkovanie je zločin proti ľudskosti a ak Heger takéto niečo formálne predloží, môže byť stíhaný, súdený a odsúdený. Mengelemu sa v roku 1949 podarilo z Nemecka utiecť - Hegerovi sa to nepodarí.

14. Povstáva celá Európa. V Rakúsku sú dnes v uliciach desiatky tisíc ľudí. V Holandsku to takisto vrie. V oboch prípadoch sú krajiny ďaleko viac zaočkované ako Slovensko a napriek tomu im rekordne rastú čísla nakazených aj čísla úmrtí.

15. Povinné očkovanie je no-go zóna, je to fašizmus, je to zločin. Demokratický štát nemá právo, aby nútil zdravých ľudí do takýchto šialenstiev.

16. Očkovanie musí byť prísne dobrovoľné a ak niečo treba nakázať, potom je to povinný pobyt Hegera vo vypolstrovanej cele.

17. Nezahrávaj sa s ohňom, neboráčik, lebo zažiješ výbuch, aký si ani nevieš predstaviť. Toto nie je predávanie vodky, pán Heger, toto je vlastizrada.

18. Držíme palce do Rakúska - boj za slobodu pokračuje!
 

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.