BUKOVSKÝ ZAŽALUJE MATOVIČA

Matovič: Pán doktor Bukovský, blázon, nastal čas, aby ste prestali šíriť konšpiračné bludy. Bukovský: Jeho hanlivé vyjadrenia, urážky a toxické emócie hrubo zasiahli do mojich osobnostných práv a narušili moje právo na názor, ktoré mi vyplýva z Ústavy SR.

Foto YOUTUBE
Dátum 26.09.2020

Premiér Matovič sa doteraz nenaučil normálne komunikovať a vystupovať na verejnosti, ako sa na reprezentanta Slovenskej republiky patrí. Počas piatkovej tlačovej besedy hystericky neurážal len občanov Slovenska, ktorých obvinil, že im mozog napadol koronavírus, aj keď ho v skutočnosti nemajú, lebo odmietajú nosiť rúška.

Premiér má svoj národ milovať, vytvárať mu podmienky na spokojný život, lebo aj tu platí, že ak je spokojný národ, bude spokojná aj vláda a bude dobre fungovať celý štát. Predseda vlády nemá právo haniť občanov, ktorý ho posadil do kresla premiéra. Nemal by zabúdať, že jeho mandát je len do času, a tak ako ho občania do premiérskeho kresla posadili, tak ho odtiaľ môžu poslať preč.

Lenka Mayerová, šéfredaktorka Extra plus

 

Matovičovi nedochádza, že ničí ľuďom životy, že im zničil veľkonočné sviatky, že ničí hotelierov, reštaurácie, malých podnikateľov, živnostníkov a najmä skutočne obyčajných ľudí, ktorí žijú z ruky do úst. Na rozdiel od jeho Pavlíny, ktorá môže len tak vyhodiť 600-tisíc eur do pochybného obchodu.

 

Matovič si vôbec neuvedomuje, že sa zahráva s emóciami ľudí, na ktoré jedného dňa doplatí, do histórie sa určite zapíše ako ten najneschopnejší, najfalošnejší, najzákernejší a najmanipulovateľnejší predseda vlády, akého Slovensko počas novodobej histórie ešte nemalo.

ČÍTAJTE TIEŽ: DOKEDY BUDE MATOVIČ VULGÁRNE URÁŽAŤ A PONIŽOVAŤ SLOVÁKOV?

V piatok si Igor Matovič neobtieral hanlivo ústa len o občanov republiky, ale dovolil si spochybniť titul doktora Igora Bukovského, ktorému odkázal, že je blázon (no neviem, kto tu má papier, že je na hlavu), ktorý šíri bludy o koronavíruse na ktoré ľudia doplatia životmi. Najznámejší slovenský dietológ, odborník na zdravú výživu a zdravý životný štýl doktor Igor Bukovský uviedol, že svojimi vyjadreniami chcel vyvolať objektívnu diskusiu. Zareagoval aj na premiérove vyjadrenie v súvislosti s jeho osobou, ktoré uviedol na tlačovej besede v piatok 25. 9. 2020 po zasadnutí štábu Pandemickej komisie. 

„Jeho hanlivé vyjadrenia, urážky a toxické emócie hrubo zasiahli do mojich osobnostných práv a narušili moje právo na názor, ktoré mi vyplýva z Ústavy SR. Jeho útoky a následky jeho vyjadrení budú riešiť moji právni zástupcovia a využijeme všetky možnosti právneho poriadku SR“ povedal Bukovský.

Doktor Igor Bukovský sa pravidelne vyjadroval a poskytoval rady v Slovenskom rozhlase k zdravej výžive, ktorá môže často pomôcť pri obezite, pri kardiovaskulárnych, rakovinových či iných ochoreniach, ktoré podstatne viac trápia občanov SR ako Covid-19. Dlhé roky sa snaží robiť osvetu, čím pomáha Slovákom správnym usmernením predchádzať chorobám budovaním imunity. Žiaľ, Igor Bukovský vyvolaním objektívnej diskusie v súvislosti s koronavírusom nezapadol do štátnej propagandy a tak štátny Slovenský rozhlas, v ktorom mal túto pravidelnú rubriku o zdraví a životnom štýle dostal Bukovský stopku.

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.