DEPOPULAČNÁ AGENDA 2030 NA MINISTERSTVE ZDRAVOTNÍCTVA OŽÍVA

Marián Tkáč, bývalý viceguvernér NBS: Priznám sa, že ma šokovala informácia z Ministerstva zdravotníctva: Nová ministerka Zuzana Dolinková hľadá také riešenia, ktorými sa dosiahne väčšia kapacita očkovania a skrátenie čakacích lehôt na očkovanie naprieč Slovenskom.

Foto BRANISLAV BIBEL/SITA
Dátum 28.10.2023

Priznám sa, že ma šokovala informácia z Ministerstva zdravotníctva: „Nová ministerka Zuzana Dolinková hľadá také riešenia, ktorými sa dosiahne väčšia kapacita očkovania a skrátenie čakacích lehôt na očkovanie naprieč Slovenskom. Aj preto bude v najbližších dňoch iniciovať stretnutie s poskytovateľmi zdravotnej starostlivosti. Po zrušení mimoriadnej situácie boli totiž  zásadným spôsobom obmedzené zákonné možnosti štátu intervenovať a priamo manažovať proces očkovania proti ochoreniu COVID-19. Aj preto je dnes možné očkovanie len v nemocniciach, ktorých zriaďovateľom je štát,“ píše sa na oficiálnej facebookovej stránke ministerstva.

Mysliac si, že „to už máme za sebou“, že už sme sa vrátili k rozumu a „citlivo vnímame“ dôsledky vakcinácie, preukazované a dokazované desiatkami, ba stovkami vedeckých kapacít – hľadali sme a našli:

1. Agenda 2030 je programový dokument OSN, previazaný so Svetovou zdravotníckou organizáciou (WHO), davoským Schwabom, s „našou“ EÚ, so zeleným Green dealom, atď. Vznikla ako pokračovateľka Agendy 21, ktorej jadro sa zrodilo v Ríme 7. apríla 1968, kde na prvom zasadaní Rímskeho klubu (len pre zaujímavosť 39 mesiacov po skončení II. vatikánskeho koncilu, ktorý začal veľké zmeny v katolíckej cirkvi) prijali boháči sveta na čele s Davidom Rockefellerom, Aureliom Pecceim a Alexandrom Kingom zásadné rozhodnutie: znížiť populáciu na Zemi na jednu miliardu z dnešných osem miliárd.

2. Odvtedy pripravujú a uvádzajú do života všetky možné i nemožné priam satanistické opatrenia, pričom ich autori už nič netaja – len neinformovaní ľudia im vlastne neveria, lebo ide o neuveriteľné veci. Klaus Schwab, potomok nacistických predkov, vydal knihu „Covid 19 – Veľký reset“, pričom pod „resetom“ nerozumie zmenu, ale veľké zničenie všetkého, čo ľudstvo za tisícročia vytvorilo. Tento šváb dokonca hovorí, že nebudeme mať nič a budeme šťastní. Takí ľudí sú však len v hroboch. Jeho poradca, izraelský historik Yuval Noah Harari, prorokuje, že história Zeme nekončí, končí sa iba história ľudí na Zemi... Svet obsadia „neľudia“...? Kto? Bytosti z vesmíru? Alebo umelá inteligencia, roboti, ktorí nás nahradia vo všetkom?

3. Agenda 2030 má 17 cieľov. Ďalší „nečlovek“, Bill Gates, vidí riešenie 13 z nich vo vakcinácii! Na ktorej, mimochodom, pekne zarába. Pamätáte si ešte: „Vakcína je sloboda“ – z papuľky správkyne Grasalkovičovho paláca? 

4. A teraz pozor: k implementácii Agendy 2030 sa Slovensko prihlásilo dokumentom „Východiská implementácie Agendy 2030 pre udržateľný rozvoj“, ktorý schválila vláda vo februári 2016 niekoľko dní pred skončením svojho mandátu. Bola to vláda Smeru a jej podpredsedom, zodpovedným za túto oblasť, ktorý hovoril o prínose pre Slovensko, bol Peter Pellegrini.

5. V júni 2019 už ako predseda vlády vystúpil Peter Pellegrini na Medzinárodnom ekonomickom fóre v Petrohrade počas hlavného panelu (spolu s ruským prezidentom Putinom, čínskym prezidentom Si Ťin-pchingom) a označil prijatie Agendy 2030 a jej 17 cieľov udržateľného rozvoja, čím sa Agenda maskuje, za pozoruhodný úspech.

6. Ministerku Zuzanu Dolinkovú, ktorá hľadá také riešenia, aby sa dosiahla väčšia kapacita očkovania a skrátenie čakacích lehôt na očkovanie naprieč Slovenskom, nominoval na jej post Hlas. Predsedom Hlasu je Peter Pellegrini.

Nuž, nádejali sme sa, že Agenda 2030 nie je právne záväzná. A že sa táto vláda od nej odkloní.  Až pokiaľ sme nepoznali informáciu z Ministerstva zdravotníctva. Čo s tým?

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.