FEMINISTKY ŠALEJÚ, MAROŠ KRAMÁR SA PRSTOM DOTKOL MASKÉRKY

Samotná maskérka označila vec sa umelo nafúknutú a žiada ľudí, aby herca prestali kritizovať; Maroša Kramára zas nezaujíma názor ohrdnutých žien

Foto ARCHÍV
Dátum 10.06.2020

Feministky a mainstream bijú na poplach, Maroša Kramára sa snažia vykresliť ako sexuálneho predátora. Na obrazovky televízie Joj sa dostali zábery z relácie Inkognito, ktoré zachytávajú Maroša Kramára pri laškovaní s pozadím maskérky. Známy zvodca najprv pohľadom hypnotizoval zadok Martiny Glaser, ktorá zatiaľ vykonávala svoju prácu. Napokon neodolal a pozadie maskérky poškrabkal. ,,Nerobil by som to," komentoval moderátor Vlado Voštinár a aj samotný Kramár si neskôr akože karhavo "capol" po ruke.

Herec sa dočkal mnohých negatívnych reakcií prevažne od feministického hnutia. Inak to však vidí samotná maskérka Martina Glaser. ,,Naše Inkognito mám naozaj veľmi rada, aj vďaka ľuďom, ktorí sa na ňom podieľajú. Na každej výrobe vládne kamarátska atmosféra, poznáme sa roky a možno aj preto si hádači občas dovolia urobiť niečo, čo je v skupine kamarátov považované za kamarátsky žart," napísala na Instagram.

Názor, že šlo zo strany Kramára o sexuálne obťažovanie či harasment na pracovisku, Martina nezdieľa. ,,Nechcem tým teraz znevažovať otázku diskriminácie, ale myslím si, že celá situácia je umelo nafúknutá. Stačilo," odkázala maskérka cez sociálnu sieť. K záležitosti sa vyjadril aj samotný Maroš Kramár pre denník SME. Na svojom správaní vraj nevidí nič zlé. Zadku maskérky sa nedotýkal, iba to naznačoval, aj to len počas prestávky. „Takže tieto všelijaké úvahy a ohrdnuté ženy, ktoré sú nešťastné, že sa ich nikto nedotýka, ma absolútne nezaujímajú,“ vyhlásil herec.

PRÁVE STE DOČÍTALI ODOMKNUTÝ ČLÁNOK:

 

Ak sa Vám článok páčil a máte naďalej záujem čítať pravdivé a nezávislé texty staňte sa naším predplatiteľom a získajte množstvo výhod:

 

https://www.extraplus.sk/extraplus/predplatne

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.