FICO: LIPŠIC JE MATKOU UDAVAČOV!

Robert Fico: Koalícia si vymyslela systém udavačov, kajúcnikov, ktorý im začal perfektne fungovať. Sľúbili im, že ak budú udávať iných, tak sa vyhnú trestom za svoje kriminálne konanie. Makó, Slobodník a Beňo sú najväčší udavači, ktorí dostávajú pokyny, čo majú hovoriť zväčša to, čo im podsunula NAKA.

Foto TASR/MARTIN BAUMANN
Dátum 23.05.2021

Smer-SD zvolal netradične tlačovú besedu v nedeľu priamo v straníckej centrále. Témou bola urgentná výzva na konanie, pretože podľa slov lídra strany Smed-SD Roberta Fica bývalému šéfovi SIS Vladimírovi Pčolinskému a bývalému šéfovi NAKA Branislavovi Zurianovi hrozí osud Milana Lučanského. Šéf Smeru hovorí, že je potrebné urobiť mimoriadne opatrenia, aby týchto ľudí nepostihol podobný osud ako generála Lučanského.

„Existoval a existuje systém likvidácie opozície, pretože to je pre súčasnú koalíciu jediné čo zaberá na voličov koalície. Vymysleli si systém udavačov, kajúcnikov, ktorý im začal perfektne fungovať. Sľúbili im, že ak budú udávať iných, tak sa vyhnú trestom za svoje kriminálne konanie. Makó, Slobodník a Beňo sú najväčší udavači. Vďaka týmto udavačom sme sa dozvedeli, že Igor Matovič mal čulé vzťahy s Makóm. Udavači údajne dostávajú pokyny, čo majú hovoriť a pokyny idú priamo cez vyšetrovateľa Jána Čurillu“, uviedol Robert Fico na tlačovej besede. Podľa Fica si udavači vymýšľali zväčša to, čo im podsunula NAKA. Toto čo sa tu deje je podľa lídra Smeru zločinecký režim, ktorý by nedal dokopy ani Gestapo spolu s ŠTB. Lipšic je matkou všetkých udavačov. Dnes čelíme nevídanému zneužívaniu štátnej moci najvyššími predstaviteľmi štátu. 

„Smer-SD zvoláva mimoriadnu schôdzu NR SR, kde predvolápredsedu vlády, aby poslancov NR SR, ktorým je podriadený zodpovedal na otázky ohľadom utajeného stretnutia na pôde SIS, ktoré sa jednoducho nemalo konať na pôde SIS. Prezidentka Čaputová zlyhala, pretože tam nemala, čo robiť, ak chceli zrealizovať stretnutie, tak sa malo konať buď na pôde NR SR alebo na pôde Úradu vlády SR“, uviedol Robert Fico.

Ako uviedol Robert Fico SMER-SD zvažuje zvolanie veľvyslancov EÚ, pretože na Slovensku je ohrozená demokracia a právny štát. To čo sa deje v našom štáte je na demisiu vlády a môžu si len gratulovať, ak pôjde len o zbavenie funkciií, pretože tu musí prísť aj trestnoprávna zodpovednosť!

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.