FICO: TÓDOVÁ JE NOVINÁRSKA OBLUDA A SUDCOVSKOU OZRUTOU JE ZÁLESKÁ!

Robert Fico, predseda Smer-SSD a poslanec NR SR: Dve lesby na výlete, mediálno justičná mafia v akcii na tom, že dve lesby sa vyberú spolu na výlet do Tatier nie je nič zvláštne. Avšak v posteli sa dá vybaviť všeličo, aj dobré informácie zo spisu, ktoré sa dajú zverejniť v Denníku N, ale aj dostatočné mediálne krytie na absolútne neprimeraný trest.

Foto BRANISLAV BIBEL/SITA
Dátum 08.08.2023

Investigatívec Martin Daňo v nedeľu 6. augusta 2023 odhalil najväčšiu mediálnu kauzu v novodobých dejinách SR, ktorú nazval TATRAGATE. Martin Daňo, ktorý zachytil Tódovú so Záleskou na fotografiách aj videu počas ich spoločnej dovolenky v Tatrách. „Dnes tesne pred 9. hodinou ráno som natrafil na niečo šokujúce – novinárka Monika Tódová z Dennika N a Pamela Záleská boli spolu v jednej izbe na víkend v Tatrách,“ informoval Martin Daňo. „Ráno som bol šokovaný... musel som rýchlo sa z miesta vzdialiť, lebo som ostal hrozby a už som v bezpečí a pracujem... moje odhalenie zmení chod mnohých vecí, som si istý... spadlo mi to ako z neba...“ dodáva novinár.

Predseda strany Smer-SSD Robert Fico už v januári 2021 upozornil na to, že na Slovensku pôsobí organizovaná justično-mediálna skupina. Mal na mysli príliš dôverný vzťah redaktorky Denníka N Moniky Tódovej so sudkyňou Špecializovaného trestného súdu Pamelou Záleskou. 

Daňove video a fotografie potvrdzujú slová Roberta Fica, že na Slovensku operuje mediálno-justičná mafia. Vo svojom facebookovom statuse s názvom Dve lesby na výlete, mediálno justičná mafia v akcii sa ku kauze vyjadril aj predseda strany Smer-SSD Robert Fico. Na tom, že dve lesby sa vyberú spolu na výlet do Tatier nie je nič zvláštne. Avšak, ak je vraj jedna elitná liberálna novinárka Monika Tódová a druhá vraj elitná opozíciu zatvárajúca sudkyňa Pamela Záleská, mali by sme spozornieť. V posteli sa dá vybaviť všeličo aj dobré informácie zo spisu, ktoré sa dajú zverejniť v Denníku N, ale aj dostatočné mediálne krytie na absolútne neprimeraný trest“, hovorí Robert Fico.

Líder Smeru sa zaoberá aj kúpou státisícového bytu, ktorý si kúpila Monika Tódová a vraj jej príjmy sú smiešne na to, aby si ho mohla kúpiť. Zároveň Robert Fico pripomína, ako je Tódová vždy po ruke Danielovi Lipšicovi, keď sa potrebuje verejne vyplakať a zverejniť informácie zo spisov. „Monika Tódová je novinárska obluda a sudcovskou ozrutou je Záleská. Ak tu dnes niekto hovorí o mafii, tak tu ju máte v priamom prenose mediálno-justičná mafia predstavovaná dvomi ženami, ktoré sa neštítia ničoho“, povedal Robert Fico.

                         

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.