FICO: VAKCÍNU SI POKOJNE NECHAJTE PICHNÚŤ AJ DO OKA, MŇA S TÝM NEOTRAVUJTE!

VIDEO: Robert Fico uviedol už po niekoľký raz, že nie je zaočkovaný. Sám v očkovanie neverí, no nebráni ľuďom, aby sa dali zaočkovať. Všetko by nechal na dobrovoľnosti, vďaka čomu by boli čísla určite lepšie. Fico hovorí, že je potrebné hovoriť aj o negatívnych dôsledkoch očkovania. "Je to moje rozhodnutie, moje telo. Čo je vás do toho, či sa dám očkovať alebo nie," ukončil.

Foto TASR/AP
Dátum 10.10.2021

Predseda strany Smer-SD Rober Fico bol hosťom relácie Face to Face, kde sa vyjadroval o aktuálnych politických témach, očkovaní či marihuane. Hneď na úvod uviedol, že v prípade Zuzany Plačkovej rešpektuje prezumciu neviny, no obvinenia proti nej sú veľmi vážne. Hovorí, že kokaín a SaS je jedna rovnica a preto si je istý, že jediný dôvod prečo je Plačková vonku je to, že dodávala drogy na vysoké politické miesta.

V prípade Dušana Kováčika hovorí, že sa vôbec nebojí, že by proti nemu vypovedal, lebo nemá čo povedať. Tvrdenia, že mu Fico vysiela signály sú hlúposť. Fico povedal, že neexistuje žiadny dôkaz, že Kováčik zobral úplatok. Makó nie je podľa Fica dôveryhodný svedok, ktorý je obvinení z 11 trestných činov. Upozorňuje na udavačov, kajúcnikov, ktorí dostávajú od štátu štátnu korupciu v podobe veľkých štátnych zákazok.

V relácii Face to Face sa taktiež vyjadril predseda Smeru k často spomínanej bytovke v Ružinove, ktorá bola podľa jeho slov kúpená v roku 2004 ako investícia a nevidí problém v tom, že bola kupovaná bez hypotéky, kedže spolu so svojou manželkou zarábali celý život nadštandartne. Otázka, ktorá by sa mala podľa Fica riešiť je, aký byt a z čoho si kúpila "najlepšie zarábajúca novinárka v Európe" Monika Tódová.


Fico uviedol už po niekoľký raz, že nie je zaočkovaný. "Kľudne si nechajte aj do oka pichnúť, mne je to jedno," povedal redaktorovi. Sám v očkovanie neverí, no nebráni ľuďom, aby sa dali zaočkovať. Všetko by nechal na dobrovoľnosti, vďaka čomu by boli čísla určite lepšie. Fico hovorí, že je potrebné hovoriť aj o negatívnych dôsledkoch očkovania. "Je to moje rozhodnutie, moje telo. Čo je vás do toho, či sa dám očkovať alebo nie," ukončil.

Robert Fico pozval na 17. októbra na vládny proces do Rimavskej Soboty. Referendum podľa neho nie je protivládny čin, preto ak to nejaký novinár tvrdí, nebude mlčať. Pokiaľ novinári budú takto písať, Fico sa bude brániť. Varoval spoločnosť, že ak sa vláda nespamätá, Slovensko čaká katastrofa. 

Na záver relácie sa Robert Fico vyjadril aj k marihuane. Podľa neho nemá zmysel vyhrážať sa mladému človeku za to, že keď bude fajčiť marihuanu pôjde do väzenia. Keď bude chcieť tak si toho jointa dá, ak chce húliť bude húliť, aj keď tam bude storočný trest. 

 

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.