HARABIN ODMIETOL DISKUSIU S MATOVIČOM!

VIDEO: Štefan Harabin, národno-vlastenecký kandidát na post prezidenta SR a bývalý predseda Najvyššieho súdu SR: Markíza robí účet bez hostinského. Drzosť mainstreamových presstitútov zjavne nemá hraníc. Včera zverejnili plán prezidentských duelov, bez toho aby sa ma vôbec opýtali. Korčok útočí na Pellegriniho a pritom sám je plytký zbabelec. Vyzývam Korčoka na diskusiu o trestných novelách.

Foto ARCHÍV EXTRA PLUS
Dátum 17.03.2024

Národno-vlastenecký kandidát na post prezidenta SR a bývalý predseda Najvyššieho súdu SR Štefan Harabin na sociálnej sieti uviedol, že odmietol ísť do diskusného duelu s predsedom hnutia OĽaNO Igorom Matovičom.  „Markíza robí účet bez hostinského. Drzosť mainstreamových presstitútov zjavne nemá hraníc. Včera zverejnili plán prezidentských duelov, bez toho aby sa ma vôbec opýtali. Podľa ich predstáv by som mal v pondelok absolvovať duel s Matovičom. Ako je známe Matovič prezidentom byť nechce a chce si len vybavovať účty s Pellegrínim a Korčokom. Tak nech si do duelu s ním pozvú niektorého z nich. Mojim súperom v prvom kole je Pellegrini, ale môžem sa zúčastniť aj diskusie s Korčokom. Len na pripomenutie, moje výzvy  na debatu o trestných kódexoch a zahraničnej politike Korčok odmietol. Korčok útočí na Pellegriniho a pritom sám je plytký zbabelec", povedal Štefan Harabin. 

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.