HARABIN PODAL TRESTNÉ OZNÁMENIE NA PRIEVIDZSKÝCH POLICAJTOV ZA BRUTÁLNY ÚTOK VOČI INVALIDOVI

VIDEO: Štefan Harabin: Podávam touto cestou trestné oznámenie na dvoch brutálnych grázlov v radoch prievidzskej polície minimálne za trestné činy zneužívania právomoci verejného činiteľa, nátlaku, apartheidu a diskriminácie skupiny osôb, obmedzovania osobnej slobody a ublíženia na zdraví spáchaných na bezbrannom invalidovi.

Foto ARCHÍV
Dátum 20.10.2021

Príspevok uverejnil na svojom Facebooku Štefan Harabin 20. októbra 2021:

Vážený pán
Generálny prokurátor
Slovenskej republiky
JUDr. Maroš Žilinka

Podávam touto cestou trestné oznámenie na dvoch brutálnych grázlov v radoch prievidzskej polície
minimálne za trestné činy zneužívania právomoci verejného činiteľa, nátlaku, apartheidu a diskriminácie skupiny osôb, obmedzovania osobnej slobody a ublíženia na zdraví spáchaných na bezbrannom invalidovi.

Okrem výsluchov poškodeného a prítomného svedka na akcii, máte k dispozícii aj jeden z nespochybniteľných dôkazov, ktorým je video z celého fašistického zákroku. Pripájam ho cez príslušný link. Na objasnenie tejto trestnej činnosti nepotrebujete výpoveď ani jedného kajúcnika.

K videu sa na Facebooku vyjadril aj poslanec Ľuboš Blaha:

Pozrite si brutálny zákrok policajtov voči staršiemu človeku s telesným postihnutím. Kvôli rúšku ho fyzicky napadli a spútali ako posledného zločinca. Toto je učebnicová policajná brutalita. Tomuto sa hovorí policajný teror. Na invalida si trúfajú, ale keď mali v nedeľu na futbale ochraňovať rodiny s deťmi pred agresívnymi chuligánmi, tak ich nebolo. Policajný prezident čelí každý deň novému škandálu. V nedeľu vyhlásil, že tvrdo zakročí proti demonštrácii Smeru, a že nestrpí "bezbrehú demokraciu".

Celé video si môžete pozrieť nižšie⬇⬇

 

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.