JÁN SEMAŇÁK: HANBÍM SA ZA PREZIDENTKU ČAPUTOVÚ

Vlády a médiá vyvolávajú v ľuďoch strach s cieľom vyvolať v nich potrebu dať sa najprv zaočkovať vakcínami a potom uveria tomu, že bude dobré, keď budú mať v tele čipy, pretože to bude pre nich výhodné a bezpečné. Ale nik im nepovie, že budú pod totálnou kontrolou, neslobodní, nesvojprávni a časom bez peňazí, pretože tie budú len virtuálne.

Foto ARCHÍV
Dátum 12.11.2020

Pochádza z Kežmarku, kde už tridsaťštyri rokov žije so svojou manželkou Máriou, s ktorou má syna Erika (33), dcéru Stellu (29) a malého Leonarda, ktorého, ako hovorí, majú pre radosť. Študoval na Strojníckej fakulte TU Košice, diplom MBA získal na CU v Bratislave, no najviac si cení otcovu školu zdravého rozumu. Hovorí, že je ako orol, ktorý rád lieta sám, je mu sympatický vlk na súši a delfín vo vode. Má rád svoju prácu, rodinu, prírodu a knihy, tie doslova miluje. Ľudia o ňom hovoria ako o vizionárovi a inovátorovi, večne hľadajúcom nové méty. V roku 2002 spolu s manželkou Máriou založili úspešnú rodinnú firmu KARLOFF a otcom Tatranského čaju (TATRATEA). Od roku 2017 je riaditeľom vydavateľstva krásnych kníh TORDEN, ktoré sa sústreďuje na publikácie s iným uhlom pohľadu, nech ľudia poznajú pravdu, pretože tá ľudí oslobodzuje. Stretnutie s ním je mimoriadne poučné, disponuje obrovským prehľadom, vedomosťami i múdrosťou. Pôsobí tajomne, pretože dobrého poslucháča dokáže cez diskusiu preniesť do úplne iného sveta.  Hovorí, že vydavateľstvo založiť musel, lebo v tomto štáte našom zemskom je všetko zhnité. Ján Semaňák.

Prinášame vám časť rozhovoru z magazínu Extra plus, ktorý je obsahom pre predplateiteľov:

Ste človek s nadhľadom, s informáciami. Ako vnímate súčasnú situáciu vo svete, ktorú doslova paralyzovalo slovo COVID-19?

Po voľbách v roku 2016 nastúpil do úradu Donald Trump a USA žiadnu vojnu nezačali, to sa doteraz nestalo. Tak elity použili plán B – epidémiu, ktorá má niekoľko cieľov. Ekonomika hegemóna USA je v totálnej agónii, už nie je kde kradnúť, a preto je krach nevyhnutný. Rasová a politická rozdvojenosť spolu s ekonomickým marazmom privedú USA k občianskej vojne a následne ku krachu ekonomiky. Keďže žijeme v jednom chorom systéme, tak to postihne celý svet. Naši odborníci – autori kníh, ktoré v krátkom čase vydáme – tvrdia, že prepad ekonomiky USA bude o päťdesiat percent, v Európe tridsať percent a v ostatnom svete možno menej. A samozrejme, za všetko bude môcť COVID-19, akože inak. Donald Trump povedal, že po voľbách porazíme aj koronavírus, čím jasne naznačil, o akú hru ide, že je to plánovaná hra a Trump môže dať po voľbách globalistickým elitám po krížoch. Väčšina mocností má v zálohách národné gardy. Otázka je, v čí prospech budú pracovať.

Ako je možné, že ľudia na celom svete rešpektujú, čo im nalinkovali vlády?

Ide o psychologický aspekt, médiá ľudí zámerne strašia nezmyselnými číslami s veľmi nízkou vypovedacou hodnotou, veď len nepresnosť testu je na úrovni tridsať percent. Pripravujeme na túto tému viacero kníh. Jedna je od lekára imunológa Dr. Gundareva z Petrohradu, ktorý cez štatistiky dokazuje, že imunitný systém sa mnohonásobne znižuje, ak sú ľudia v strachu. Vtedy je počet ochorení 7- až 10-krát vyšší. Vlády a médiá vyvolávajú v ľuďoch strach s cieľom vyvolať v nich potrebu dať sa najprv zaočkovať vakcínami a potom uveria tomu, že bude dobré, keď budú mať v tele čipy, pretože to bude pre nich výhodné a bezpečné. Ale nik im nepovie, že budú pod totálnou kontrolou, neslobodní, nesvojprávni a časom bez peňazí, pretože tie budú len virtuálne. Technologické výdobytky a vymoženosti môžu byť dobrý sluha, ak však budú zneužité neľuďmi, budú sakramentsky zlý pán!

ČÍTAJTE TIEŽ: SVET RIADIA CHORÍ NEĽUDIA

Prezidentka SR Zuzana Čaputová vo vystúpení v diskusii OSN žiadala, aby bol zaočkovaný každý občan planéty...

Je to prejav totálnej úbohosti, ak prezidentka z hľadiska geopolitiky bezvýznamného štátu, na najvyššom a najdôležitejšom možnom fóre – VZ OSN – otvorene vyzýva na porušovanie základných ľudských práv. Ak nám ju niektorí Česi závidia, ja sa za ňu hanbím. Najprv zarobia farmaceutické spoločnosti, pretože bude potrebné otestovať vyše sedem miliárd občanov planéty. Na Slovensku stojí test 70 eur, niektorých testujú niekoľkokrát, potom bude potrebné očkovanie protilátkou. Stačí, keď si to vynásobíte a zistíte, aký ohromný je to biznis. Bill Gates sa nie nadarmo tešil, že je potrebné zabezpečiť aspoň päť miliárd vakcín. Naša vláda vedome porušuje Ústavu SR a základné ľudské práva. Zatvára biznis malým a stredným podnikateľom – samoživiteľom, ničí už aj tak podvyživený turistický ruch a ešte si premiér povie, potom ma ukrižujte – presne v zmysle „po mne potopa“. Najdôležitejšie je, že ho pochvália jeho kurátori spoza veľkej mláky.

Nevnímate celú situáciu ako útok na obyčajného občana, ktorý môže prísť aj o to málo, čo má?

Tak ako pri predchádzajúcich krízach množstvo firiem skrachuje, veľmi veľa ľudí príde o prácu, tým aj o príjem, potom o strechu nad hlavou, rozpadnú sa rodiny, ľudia stratia dôstojnosť, prídu o všetko a niekto na tom celom opäť neuveriteľne zbohatne. Jedno percento najbohatších bude ešte bohatšie a chudobní budú ešte chudobnejší.

Čo je cieľom tohto celosvetového sociologického experimentu?

Zbigniew Brzezinski, známy administrátor vládnucich elít z rodu vyvolených, už v roku 2009 vyhlásil: Naším konečným cieľom je jediná svetová vláda, ekonomické krízy sa preto nikdy neskončia. No my budeme robiť oveľa strašnejšie veci – vojny, hlad a epidémie po celom svete. Po prvej príde druhá, potom tretia, štvrtá, piata, až kým nás sami nepoprosíte o vakcíny a nakoniec aj čipy, len aby sa to už všetko skončilo.

Ako je možné, že koronavírus dokázal zastaviť svet, dokázal presvedčiť masy ľudí, aby boli poslušné a dostali strach?

Pretože je to opäť osvedčená technológia. Predsa už Goebbels povedal, že je jedno, v akom zriadení ľudia žijú, či je to monarchia, fašistická alebo oligarchická diktatúra, alebo liberálna demokracia, ak vyvoláte v ľuďoch strach, môžete si s nimi robiť, čo chcete. Funguje to. Osobne si myslím, že je to globalistickými elitami sveta a tajnými službami realizovaný vopred naplánovaný projekt. Je tu príliš veľa nezrovnalostí a ľudia so zdravým rozumom v Európe to na dvoch celoeurópskych protestoch v auguste v Berlíne dali jasne najavo. Úplne zbytočne sa tu testujú zdraví ľudia. Situáciu vôbec nezľahčujem, ale chcem do toho vniesť zdravý rozum.

 

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.