KELEMEN: ĽUDIA SÚ OVCE, VYTIAHOL SOM FALOŠNÝ COVID PAS A KĽUDNE SOM SA NAJEDOL, TAKTO ŽIJÚ KRÁLI

Kandidát do minulých volieb za stranu Sloboda a Solidarita Ján Kelemen opäť prekvapil na sociálnych sieťach svojim statusom. Už v minulosti bol kritizovaný za svoj status, v ktorom tvrdil, že za každou feministkou je skrytá lezba a dlhodobo tvrdí, že vakcína je len pre retardovaných. 

Foto Facebook JÁNA KELEMENA
Dátum 06.01.2022

Ján Kelemen, kandidát do minulých volieb za stranu Sloboda a Solidarita je známy na sociálnych sieťach svojimi vyjadreniami, ktoré sú netradičné pre túto politickú stranu. V minulosti bol Kelemen kritizovaný za svoj status o ženách v politike, v ktorom tvrdil, že za každou feministkou je skrytá lezba. 

Bývalý kandidát na kandidátnej listine strany SaS taktiež napísal: Jedna z najťažších vecí v živote človeka je dokázať si odpustiť. Dokým si mladí a zdraví ľudia, ktorí sa nechali zaočkovať neodpustia, dovtedy bude vendeta voči nezaočkovaným pokračovať. 

Kelemen dodáva, že vakcína je len pre retardovaných. 

Najnovší jeho status opäť pobúril niektorých užívateľov na Facebooku. Tvrdí, že sa bol najesť v najznámejšom rýchlom občerstvení na Slovensku a vďaka falošného covid pasu sa mohol pokojne najesť.

Príspevok uverejnil na svojom Facebooku Ján Kelemen: 

Ľudia sú fakt ovce. Bol som v Poprade v mekáči, a bola tam dlha rada na objednávacie automaty. Tak som vošiel dnu, a pri pulte nikto nestál. Tak som si objednal, a ovce kukali jak puk. Potom sa polovica z nich vrhla k pultu. Keď som mal objednávku hotovú, sadol som si za stôl, a začal som jest. Prišla obsluha, a upozornili ma, že u nich sa zatiaľ jesť nesmie. Vytiahol som falošný covid pas, a hovorím, ja som očkovaný ja to môžem j*eac. Slečna ma nechala v kľude sa najesť. Takto žijú králi.
___

Od Kelemena sa však strana Sloboda a Solidarita dištancuje a tvrdí, že nie je a nikdy nebol členom SaS a na kandidátke pred dvoma rokmi bol ako Priateľ slobody. 

"Od jeho vyjadrení sa dištancujeme. Jeho postoje a názory sú v rozpore s hodnotami a orientáciou strany a s pánom Kelemenom už na našej kandidátke nepočítame," uviedla Marie Stracenská z komunikačného oddelenia SaS. 

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.