KRAJČÍ: SOM BOŽIE DIEŤA A SATAN CHCE NA SLOVENSKU ZÍSKAŤ MOC

VIDEO: Minister zdravotníctva Marek Krajčí prehlásil, že Satan chce získať na Slovensku moc pomocou bezbožných ľudí na vrcholových pozíciách v štáte.

Foto TASR/Martin Baumann
Dátum 31.05.2020

Pred pár týždňami sa vynorila nahrávka na ktorej minister zdravotníctva, Marek Krajčí rozpráva o tom ako vyslobodil veriaceho z okovov. Video vyvolalo zmätené reakcie verejnosti. V novom videu zachádza však o čosi ďalej.

Na kresťanskej televízii Life.TV v minulosti rozprával o tom ako sa bude snažiť priniesť evanjelium do sveta politiky, zdravotníctva, vzdelávania, biznisu a médií.

Počas natáčania rozhovoru pôsobil ako opozičný poslanec a vyhlasoval, že prezentácia Boha je jeho hlavným poslaním v národnej rade. 

V rozhovore sa zamýšľa nad tým, ako boží ľud prepustil pozície v našej krajine ľudom, ktorí Boha nepoznajú a zvádza ich naopak Satan.

Satan chce vraj získať moc a využije na to práve bezbožných ľudí na vrcholových pozíciach v štáte.

Krajčí sám seba viackrát nazýva božím dieťaťom a uvádza aké má Boh úžasne plány so Slovenskom.

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.