KRČMÉRYHO SESTRA PRACUJE UŽ 25 ROKOV AKO VRCHLOVÝ ZAMESTNANEC PFIZERU

MÁME DÔKAZY: Mária Noskovičová, sestra infektológa Vladimíra Krčméryho, ktorý je známym podporovačom vakcinácie proti COVID-19 je riaditeľkou klinického skúšania v spoločnosti Pfizer, kde pracuje už štvrťstoročie. 

Foto Slovensko proti covidu/facebook
Dátum 08.11.2021

Prof. MUDr. Vladimír Krčméry DrSc. je slovenský lekár, vedec  a expert na tropickú medicínu, infektológiu, onkológiu, vysokoškolský pedagóg, zakladateľ zdravotníckych, sociálnych zariadení a zahraničných humanitárnych misií v rozvojových krajinách.

Jeho sestra Mária Noskovičová, rodená Krčméryová, je riaditeľkou klinického skúšania v spoločnosti Pfizer, kde pracuje už 25 rokov. Spoločnosť je v súčasnosti známa najmä kvôli výrobe vakcín.

Zdroj: Miro Heredoš - Republika

Mária Noskovičová informáciu o jej práci medzičasom z Facebooku vymazala. Na sociálnu sieť LinkedIn však akosi pozabudla. 


Ku sestre Vladimíra Krčméryho sa vyjadril aj známy občiansky aktivista a zakladateľ iniciatívy Bojujeme za naše gastro Miro Heredoš na svojom Facebooku:

BOD ZLOMU - KRČMÉRYHO SESTRA JE VRCHOLOVÝ MANAŽÉR PFIZERU 

Priatelia, spoluobčania - toto je bod zlomu, ktorý teraz zdieľate a ktorý dávam von pre občanov !!!

OVEROVALI SME CEZ 3 ZDROJE

Neskutočné - Krčméryho sestra - MUDr. Mária Noskovičová - rodená Krčméryová, absolvent Univerzity Komenského Bratislava (1990) - všeobecné lekárstvo - je vrcholový manažér americkej spoločnosti PFIZER pre Česko a Slovensko, ktorá robí na ľuďoch pokusy formou vakcinácie !!!

Táto žena je SESTROU NAJVAČŠIEHO PROPAGÁTORA VAKCÍN - pseudoodborníka a zapredanca Krčméryho - a je 25 rokov zamestnaná v spoločnosti PFIZER, kde aktuálne pracuje ako RIADITEĽKA KLINICKÉHO SKÚŠANIA PRE ČESKO A SLOVENSKO, čiže sedí na vrcholovej pozícii v tejto spoločnosti !!!

Priatelia, už chápeme prečo sa "pseudoodborník" Krčméry tak zasadzuje za rúška, vakcíny a pokusy na ľuďoch ???

Už chápeme, prečo Krčméryho názory propaguje celé mainstreamové spektrum? Prečo sedí v každej diskusii v médiach a zásadne ovplyvňuje mienku našich občanov, otcov, matiek a detí, ktorí následne ničia svoju imunitu a uveria potrebnosti vakcinácie ???

Títo ľudia sú priamo napojení na americké farmaceutické spoločnosti, ktoré tu propagujú svoje vakcíny a ničia životy a imunity našich spoluobčanov !!!

Priatelia - občania, stačilo. Toto je vrchol a des, informácia, ktorá zmení náhľad ľudí na zapredaných odborníkov, ktorým ide iba o svoje vačky a peniaze !!! 

Zdroj: Miro Heredoš - Republika

 

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.