ĽUDIA ZO ZÚFALSTVA PREMÝŠĽAJÚ NAD SAMOVRAŽDOU, ALE MATOVIČ SI DRŽÍ DOBRÚ NÁLADU

Ľuboš Blaha: Obchodné domy ďalej praskajú vo švíkoch, no školy sú zatvorené. Ale nevadí, čím budú v budúcnosti detičky sprostejšie, tým viac hlasov bude mať Matovič vo voľbách. Gratulujeme.

Foto TASR
Dátum 10.12.2020

Príspevok uverejnil na svojom Facebooku Ľuboš Blaha 10. decembra 2020.

Padol názor, že by som pred Vianocami mal písať pozitívnejšie. Tak nech sa páči: 

1. Premiér Igor Matovič konečne predstavil skvelý plán ako zachrániť lyžiarske strediská Borisa Kollára. Tešíme sa s Borisom, bude mať krásne Vianoce. 

2. Obchodné domy ďalej praskajú vo švíkoch, no školy sú zatvorené. Ale nevadí, čím budú v budúcnosti detičky sprostejšie, tým viac hlasov bude mať Matovič vo voľbách. Gratulujeme.

3. Reštaurácie boli našim prísnym vladárom potrestané za svoju rebéliu a boli im zakázané aj terasy. Namiesto štátnej pomoci ich Matovič sotil z útesu, ale tešme sa - ten sladký pocit pomsty, to je také kresťanské, také vianočné.

4. Ľudia zo zúfalstva rozmýšľajú nad samovraždou, prichádzajú o všetko. Ale premiér si udržiava dobrú náladu a na tlačovkách sa zbesilo smeje. No nie je to krásne? Áno, pán premiér, úsmev, to je šanca premenená. Ľudia to určite ocenia. Zahreje, povzbudí.

5. Prevádzky sú na dne, ľudia prichádzajú o robotu, ekonomika sa rúti do pekla. Všetko kvôli Matovičovi. Ale načo peniaze? Načo príjmy? Ako hovorieval Mireček z Básnikov, "Československo je šťastná země, tady peníze kazej člověka." Aj keď bez peňazí, máme stále sedem dni v týždni...

6. A nič si nerobte z toho, že vás bude Matovič ďalej nútiť vytierať si nos. Veď si len predstavte, ako sa cíti váš nos, keď si ho celé mesiace nikto nevšíma a odrazu mu bude dopriata špajchla každé tri dni - aj nosy si zaslúžia pozornosť, doprajme im!

7. Máte obavy z očkovania? Neveríte vakcíne, o ktorej následkoch nič nevieme? Netrápte sa, premiér váš problém vyrieši. Odoprie vám možnosť slobodne sa rozhodnúť a nemusíte sa teda trápiť. Rozhodnú za vás, ako keby ste boli malé bábätká. Nádherné. 

8. Proste vám Matovič vakcínu nanúti bez ohľadu na negatívne zdravotné následky. Zoberie vám slobodu voľby a tým pádom oslobodí vašu myseľ - cítite tú blaženosť?!

9. Premiér oberá ľudí o právo na vzdelanie, slobodu pohybu či právo na prácu. Ale pred tristo rokmi ľudia žiadne práva nemali a boli šťastní a bezstarostní - možno sa aj k derešom vrátime, to bude také krásne romantické! Radujme sa, veseľme sa!

10. A ak už musíte niekoho nenávidieť, máte na výber Čaputovú, Sulíka, Fica, Pellegriniho, proste všetkých, na ktorých sa náš drahý premiér vyhovára. Je skvelé nájsť si svojho triedneho nepriateľa!

11. Všetci sú zlí, len on je náš neomylný Mesiáš. Ach, nie je to krásne, že sme konečne našli svojho spasiteľa? Toľká radosť vo mne! 

12. Vláda je rozhádaná, Matovič a Sulík sa vzájomne hejtujú, obviňujú sa z klamstva ako malí chlapci. Ale to je predsa výborné, aspoň sa nenudíme a aj keď Slováci prichádzajú o všetko, môžu sa dosýta zabávať na vládnom cirkuse. 

13. Áno, Matovič nám zničí Vianoce. Robí opatrenia, ktoré nijako nepomôžu v boji s pandémiou, zato dôsledne ničia ekonomiku. Ale zase, keď nám už zničil Veľkú noc a Dušičky, majú sa cítiť Vianoce nejaké diskriminované? Spravodlivosť pre všetkých! 

14. A keď budete rozmýšľať pri vianočnej večeri, čo s vami bude budúci rok, dajte šancu myšlienke, že napríklad taký Matovič sa topí v prachoch. Doprajeme blížnemu svojmu, nie? 

15. No nie je to radostný pocit? Matovič býva v novej haciende a tento rok sa mu vydaril megakšeft s Arcou a nákup rýchlotestíkov s miliónovým vývarom. Nech vás hreje pri srdiečku, že Matovičovcom sa kráľovsky darí. Jupí-jupé-jé.

Bol som dostatočne pozitívny, priatelia?

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.