MARČEK: SOM ŠOKOVANÝ ZO SPOJENIA UHRÍKA SO SLOTOM, BELOUSOVOVOU A ROSTASOM

VIDEO: Peter Marček, exposlanec NR SR: Vidíme, akú politiku dnes robí Robert Fico a Smer-SSD, SNS, či Hlas-SD a preto verím, že ľudia dajú hlas v eurovoľbách práve týmto stranám a nie hnutiu Republika či Progresívnemu Slovensku.

Foto ŠTEFAN PUŠKÁŠ/TASR
Dátum 11.03.2024

Kandidátnu listinu pre voľby do EP podalo 24 politických strán a jedna koalícia. Na kandidátnych listinách je 324 kandidátov. Termín na podanie kandidátok uplynul v nedeľu 10. marca o polnoci. Mandáty sa vo voľbách do Európskeho parlamentu prideľujú stranám aj volebným koalíciám, ktoré získali aspoň päť percent z celkového počtu odovzdaných platných hlasov. Slováci budú 8. júna voliť 15 europoslancov na päťročné volebné obdobie.

K jednotlivým kandidátom a kandidátkam sa vo vidoblogu vyjadril aj exposlanec NR SR Peter Marček, ktorý bol v úzkom kontakte pred voľbami s Pavlom Slotom, ten ho podľa jeho slov sklamal, pretože napriek tomu, že má svoju politickú stranu bude kandidovať v eurovoľbách na kandidátke hnutia Republika. „Slota si spísal ortieľ, pretože s nimi sa nemožno spájať, povedal Peter Marček“. Ako ďalej vo videu uviedol, je prekvapený, kto všetko je na kandidátke hnutia Republika. Pre Marčeka je šokujúce ako sa mohli spojiť ľudia ako je Mazurek, Viktorín, Belousovová, Slota, či Tibor Eliot Rostas. Podľa Marčeka Milan Uhrík zneužil všetkých, ktorí sa pridali na kandidátku, pretože práve oni by mu mali zabezpečiť miesto v Európskom parlamente, tvrdí vo videu Peter Marček. „Vidíme akú politiku dnes robí Robert Fico a Smer-SSD, SNS, či Hlas-SD a preto verím, že ľudia dajú hlas v eurovoľbách práve týmto stranám a nie hnutiu Republika, či Progresívnemu Slovensku“, povedal Peter Marček. 

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.