MATOVIČ: OČKOVANIE TÍNEDŽEROV BUDE MAŤ NEMILOSRDNÉ NÁSLEDKY

Minister financií Igor Matovič už robí opozíciu nielen vláde, ktorej je členom, ale aj hnutiu, ktorého je predsedom.

Foto SITA/BRAnislav bibel
Dátum 30.04.2021

Expremiér SR Igor Matovič, ktorý v súčasnosti zastáva pozíciu ministra financií a zároveň je aj predsedom hnutia OĽaNO sa na Facebooku vyjadril k možnosti, že sa na očkovanie môžu prihlásiť aj 16-17-roční tínedžeri. „Verím, že Ministerstvo zdravotníctva nepripustí blamáž, aby ešte predtým, ako budú zaočkovaní starí ľudia a chronicky chorí, ktorí chcú byť zaočkovaní, bol začkovaný čo i len jeden zdravý 16-17 ročný tínedžer Pfizerom či Modernou. Bol by to znak úplného zlyhania zdravého rozumu, ministerstva a malo by patričné a nemilosrdné následky. Píšem radšej verejne, aby neboli zase nejaké trápne výhovorky,“ uviedol.

Igor Matovič je predsedom hnutia, ktorému rezort zdravotníctva patrí a tak si tento schizofrenický komentár nevedia vysvetliť ani ľudia v komentároch. Igor Matovič opäť raz robí opozíciu nielen svojej vláde, ale už i vlastnému hnutiu.

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.