MATOVIČ ODCHÁDZA DO PARÍŽA, NA STRETNUTIE S PREZIDENTOM MACRONOM

Igor Matovič v stredu 3. februára odchádza do Paríža, kde sa stretne s prezidentom Francúzskej republiky Emmanuelom Macronom. Budú hovoriť o vývoji pandemickej situácie, ale aj o Fonde obnovy. 

Foto Facebook
Dátum 02.02.2021

V stredu 3. februára 2021 predseda vlády SR Igor Matovič odcestuje do Paríža, kde sa stretne s prezidentom Francúzskej republiky Emmanuelom Macronom. Na spoločnom rokovaní budú hovoriť o aktuálnom vývoji pandemickej situácie, ale aj o Fonde obnovy, ktorý má napomôcť prekonať ekonomické dôsledky koronakrízy. Okrem toho sa budú venovať ďalším európskym témam, ako Európska zelená dohoda, úloha jadrovej energetiky v EÚ či európska obrana. Dôležitou témou bude aj upevňovanie vzájomných slovensko-francúzskych vzťahov.

Na úvod pracovnej cesty premiér Igor Matovič navštívi mesto Meudon, kde položí kyticu k soche generála Milana Rastislava Štefánika, ktorý pôsobil v miestnom observatóriu.

Predseda vlády SR prijal tiež pozvanie na stretnutie s generálnym riaditeľom organizácie Reportéri bez hraníc Christophom Deloirom, počas ktorého budú hovoriť o postavení Slovenska vo Svetovom rebríčku slobody tlače.

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.