NAĎ JE PRIPRAVENÝ POSLAŤ NA HRANICE VOJAKOV

Minister obrany SR Jaroslav Naď hovorí, že policajné kontroly nebudú stačiť na hraniciach a je pripravený pomôcť ministrovi vnútra Romanovi Mikulcovi. Plánujú to robiť tak, aby zabezpečili, že ľudia budú prechádzať cez hranice zaočkovaní alebo otestovaní.

Foto TASR/MARTIN BAUMANN
Dátum 23.06.2021

Ministerstvo obrany SR je pripravené pomôcť s kontrolou na hraniciach. Potvrdil to pred dnešným rokovaním vlády šéf rezortu obrany Jaroslav Naď (OĽaNO). Zároveň dodal, že sú účastníkmi rokovania Ústredného krízového štábu SR a sú tiež v úzkom kontakte s ministrom vnútra Romanom Mikulcom (OĽaNO).

„Počítame s tým, že ak príde k dôslednej kontrole na všetkých hraničných prechodoch, tak je zrejmé, že policajný zbor nebude schopný riešiť to sám. Tak, ako to bolo počas predchádzajúcich vĺn, budeme pripravení pomáhať policajnému zboru,“ povedal. Plánujú to robiť tak, aby zabezpečili, že ľudia budú prechádzať cez hranice zaočkovaní alebo otestovaní.

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.