PO CELEJ EURÓPE SA PROTESTUJE, KORPORÁTNE MÉDIÁ MLČIA

Ľuboš Blaha: Jediné miesto, kde sa vraj protestovať smie, je Rusko. Tam keď vyjde do ulíc 1000 deciek, oblbnutých americkou propagandou, tak im liberálne médiá tlieskajú v stoji. 

Foto TASR/ILUSTRAČNÉ FOTO
Dátum 01.02.2021

Zo všetkého najviac mi lezie na nervy to neuveriteľné pokrytectvo:

1. Po celej Európe pribúda protestov a korporátne médiá kopú do ľudí, že čo si to vôbec dovoľujú porušovať protipandemické opatrenia. 

2. Na Slovensku dokonca gestapo pokutuje ľudí za to, že zbierajú podpisy pod referendum - pritom v ústave je jasne napísané, že petičné právo možno obmedziť len počas vojny. 

3. A aj keď to, čo tu pácha Matovič, je skrytá vojna proti vlastnému národu, podľa oficiálnych definícií vo vojne nie sme a polícia teda porušuje ústavu. Ale to médiá nezaujíma. Ľudia vraj nemajú čo protestovať proti tyranii. 

4. Jediné miesto, kde sa vraj protestovať smie, je Rusko. Tam keď vyjde do ulíc 1000 deciek, oblbnutých americkou propagandou, tak im liberálne médiá tlieskajú v stoji. 

5. Odrazu nezáleží na tom, že šíria Covid. V ich prípade polícia nesmie zasiahnuť. Odrazu neplatí nič z toho, čo hlásajú v prípade slovenských protestov. 

5. K protiruskej hystérii sa pridal aj Josep Borrell, splnomocnenec EÚ pre zahraničnú politiku. Vraj je znepokojený policajnými zásahmi v Rusku. 

6. Zvláštne, že keď v jeho rodnom Španielsku polícia mlátila Kataláncov, tak to mu nevadilo. A keď zatvárala katalánskych lídrov, ešte si do nich kopol, pritom je sám rodený Katalánec. 

7 .Borrellovi nevadilo ani to, že v týchto istých dňoch polícia násilne rozháňa demonštrácie v Holandsku. Amsterdam je v plameňoch, všade policajná brutalita - ale to je v pohode, to len v Moskve z toho slniečka bolia ich liberálne srdiečka. 

8. V Holandsku smú mlátiť demonštrantov. To len v Rusku treba nepovolené demonštrácie tolerovať a ešte aj kúpiť deckám cukrovú vatu. Jasné. 

9. Z toho dvojakého metra je mi zle. Dobre si pamätám na zábery z demonštrácií Navaľného deciek z minulého týždňa. Mládenca, ktorý si dovolil vyjadriť kritický názor na Navaľného a vyliezol na pouličnú lampu, násilne stiahli dole a skopali ako psa. Ale keď si liberál, tak môžeš svojich kritikov aj zabiť. Toto našim médiám nevadí. 

10. Nevadí im ani to, že týždeň šírili očividný hoax o tom, že ruský prezident Vladimír Putin vlastní nejaký luxusný zámok. Celý tento Navaľného nezmysel, ktorý bol zjavne pripravený v spolupráci so západnými tajnými službami, rovnako ako Navaľného novičokové spodky, Putin okamžite poprel. No naše médiá to šírili aj tak. 

11. O pár dní sa k zámku otvorene prihlásil nejaký ruský miliardár. Čiže od prvého dňa to bolo obyčajné klamstvo. No naše oligarchické médiá si nepriznali, že šírili hoax. Povedzte mi, ako im ešte niekto môže veriť?

12. Mne osobne príde drzé a bezočivé, že Európska únia, ktorá toleruje policajné násilie v Holandsku či Katalánsku, poučuje Rusko o demokracii a prístupe k protestom. Príde mi pokrytecké, že médiá, čo každý iný názor označujú za hoax, sami šíria tie najtupšie protiruské hoaxy. Priatelia, neverte im ani slovo. 

13. Rusko už chceli zničiť Nemci aj Američania. A vždy sa popálili. Tak to bude aj tentoraz - zlodejisko Navaľnyj za svoje finančné podvody zhnije v base a Američania si budú musieť nájsť nového poskoka. Toť vsjo. 

14. Dúfam, že to bude nabudúce lepší výber, ako skorumpovaný dilino, ktorého z vlastnej liberálnej strany vyštvali, lebo bol rasista. To keď sa dozvedia v liberálnych kaviarniach.

15. Ja držím Putinovi palce. To najhoršie, čo sa Rusku môže stať, je aby ho ovládli Američania ako počas temných neoliberálnych jeľcinovských čas - v 90. rokoch Rusko pomaly umieralo, dnes je vďaka Putinovi opäť silná veľmoc, z ktorej ide sebavedomie a rešpekt. 

Držme palce!

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.