PREMIÉR V BRUSELI VYROKOVAL AJ NOVÉ DANE A VRECKOVÉ PRE SUBSAHARSKÝCH AFRIČANOV

Milan Uhrík: Okrem kolosálneho zadĺženia únie a miliárd eur na projekty idúce cez Remišovú dohodol Matovič aj zavedenie celého koša nových daní.

Foto EXTRa PLUS
Dátum 23.07.2020

Slovenskáý premiér Igor Matovič nám z Bruselu priniesol okrem dlhov aj nové dane a 26 miliardové "vreckové" pre subsaharských Afričanov. Informoval o tom na svojom Facebooku europoslanec Milan Uhrík.

"S týmto výsledkom rokovaní v Bruseli sa Matovič a masmédiá nejako zabudli pochváliť. Asi by to pokazilo ich vyčačkaný obraz. Tak sa na to pozrime a načrime do oficiálnych zápisníc. Okrem kolosálneho zadĺženia únie a miliárd eur na projekty idúce cez Remišovú dohodol Matovič aj zavedenie celého koša nových daní. Cvakať do Bruselu máme začať už od budúceho roka! A čo sa z vašich nových daní bude platiť? Napríklad aj 26 miliárd eur do subsaharskej Afriky. S týmto neustálym rozhadzovaním peňazí a zavádzaním nových poplatkov a daní nemôžem súhlasiť. Už je toho dosť! Eurofondy politici rozhrabú, ale dane ľuďom zostanú," upozornil Uhrík. 

Kompletný dokument nájdete tu: https://www.consilium.europa.eu/media/45135/210720-euco-final-conclusions-sk.pdf?fbclid=IwAR0BIzjoesWHUxCkNkYezePIvG9kOVYl0L_UoLhSqubOaEwBQC_z_HbnB9o

PRÁVE STE DOČÍTALI ODOMKNUTÝ ČLÁNOK:

 

Ak sa Vám článok páčil a máte naďalej záujem čítať pravdivé a nezávislé texty staňte sa naším predplatiteľom a získajte množstvo výhod:

 

https://www.extraplus.sk/extraplus/predplatne

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.