PSN VYZÝVA NAĎA: ZVEREJNITE AKOU PRÍSAHOU STE VIAZANÝ!

Politická strana PSN: Vojak nie je poddaný, ani sluha či najatý žoldnier viazaný peniazmi na ministra Naďa. Vojak sa prísahou zaviazal s nasadením svojho života brániť slobodu, nezávislosť, zvrchovanosť, územnú celistvosť Slovenskej republiky a nedotknuteľnosť jej hraníc. Politik, ktorý namiesto riešenia starých spoločenských problémov vyvoláva nové, je maniak slúžiaci zlu.

Foto SITA/BRANISLAV BIBEL
Dátum 23.09.2021

Predsedníctvo politickej strany Práca slovenského národa vyjadruje hlboké pohoršenie nad stanoviskom ministra obrany Jaroslava Naďa, usilujúceho sa o pokus nanútiť vojakom Slovenskej republiky očkovanie proti Covidu 19 pochybného významu, proti ich vôli. 

Roman Stopka, predseda PSN

 

Politická strana Práca slovenského národa: Politik, ktorý namiesto riešenia starých spoločenských problémov vyvoláva nové, je maniak slúžiaci zlu. Vojak nie je poddaný, ani sluha či najatý žoldnier viazaný peniazmi na ministra Naďa.

ČÍTAJTE TIEŽ: NAĎ: AK SA VOJACI NEBUDÚ CHCIEŤ OČKOVAŤ, VYRIEŠIM TO S NIMI VEĽMI RÝCHLO

Popri tom sa v neistote z následkov svojho postoja schováva za akési listy z NATO a stanoviská ministrov obrany jednotlivých krajín, kde naši vojaci pôsobia, v ktorých vraj vyslovene žiadajú, aby naši vojaci boli zaočkovaní a posilňuje sám seba štatistickým údajom z Českej republiky. 

Minister obrany sa nám schováva, minister obrany uprednostňuje zahraničné názory a stavy, nad zdravie a slobodu názoru vojaka Slovenskej republiky. Pripomíname! Politik, ktorý namiesto riešenia starých spoločenských problémov vyvoláva nové, je maniak slúžiaci zlu. Pripomíname! Vojak nie je poddaný, ani sluha či najatý žoldnier viazaný peniazmi na ministra Naďa. Pripomíname!

Vojak Ozbrojených síl  Slovenskej republiky, je občan Slovenskej republiky. Pripomíname! Vojak sa prísahou zaviazal s nasadením svojho života brániť slobodu, nezávislosť, zvrchovanosť, územnú celistvosť Slovenskej republiky a nedotknuteľnosť jej hraníc. 

ČÍTAJTE TIEŽ: NAĎ: NEZAOČKOVANÍ VOJACI NÁM SPÔSOBUJÚ PROBLÉMY

Vyzývame! Pán minister Naď zverejnite, akou prísahou ste viazaný vy. Žiadame prezidentku Slovenskej republiky, aby z titulu hlavného veliteľa Ozbrojených síl Slovenskej republiky chránila svojich podriadených pred kontraproduktívnou svojvôľou a neprístojnou aroganciou ministra obrany. Žiadame Národnú radu Slovenskej republiky, aby podľa Čl. 116 (1), brala na zodpovednosť konanie ministra obrany ohrozujúceho bezpečnosť Slovenskej republiky.

Predsedníctvo politickej strany Práca slovenského národa, www.psn.sk

 

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.