PUTIN: RODOVÝ SPÔSOB VÝCHOVY DETÍ NA ZÁPADE JE STRAŠNÝ!

Ruský prezident uviedol, že diskusia o právach mužov a žien sa v mnohých západných krajinách zmenila na úplnú fantasmagóriu. Ako hovorí na Západe prichádzajú s pojmami ako "rodič číslo 1" či "rodič číslo 2". Putin hovorí, že je to "na pokraji zločinu proti ľudskosti" a boj za rovnoprávnosť sa mení v "dogmatizmus na pokraji absurdity".

Foto SITA/AP
Dátum 22.10.2021

Ruský prezident Vladimir Putin vystúpil na plenárnom zasadnutí Medzinárodného diskusného klubu Valdaj, kde sa vyjadroval ku rodovým problémom v západných krajinách. Uviedol, že diskusia o právach mužov a žien sa v mnohých západných krajinách zmenila na úplnú fantasmagóriu. Podľa neho sa zástancovia nových prístupov snažia zrušiť tieto koncepty. Tí, ktorí sa odvážia povedať, že stále existujú muži a ženy, čo je biologický fakt, sú vystavení takmer ostrakizmu. Ako hovorí na Západe prichádzajú s pojmami ako "rodič číslo 1" či "rodič číslo 2". Putin hovorí, že je to "na pokraji zločinu proti ľudskosti" a boj za rovnoprávnosť sa mení v "dogmatizmus na pokraji absurdity".

Ruský prezident sa tiež vyjadril k cenám potravín, ktorých ceny dosiahli podľa OSN najvyššie úrovne od roku 2011. Za posledný rok stúpli ceny potravín na globálnom trhu takmer o jednu tretinu. "OSN bola veľmi kritizivaná za to, že sa nedokázala prispôsobiť rýchlym zmenám. To je samozrejme čiastočne pravda," povedal Putin. Dodal, že "ak bude právo veta zničené, OSN v rovnaký deň zanikne". Napriek tomu, že sa svetové problémy hromadia a sú stále výbušnejšie, je Rusko pripravené spolupracovať na ich riešení. Putin počas svojho prejavu uviedol, že ani po víťazstve jednej zeme nad druhou vojna neprestáva, ale len mení svoju podobu a víťaz prehlbuje vákuum, ktoré je pre svet nebezpečné. 

"Teraz je všetko inak. Kdokoľvek prevezme moc, vojna neprestane, len zmení svoju podobu. Víťaz nechce alebo nemôže zaistiť mierovú výstavbu, ale len prehlbuje chaos a nebezpečné vákuum pre svet," uviedol ruský prezident.

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.