SCHUTZ: TÍ, KTORÍ ODMIETAJÚ OČKOVANIE, BY MALI BYŤ POTRESTANÍ AŽ BY BOLESŤOU ZAVÝJALI

VIDEO: Komentátor denníka SME Peter Schutz zaútočil na všetkých, ktorí sa rozhodli nezúčastniť dobrovoľného očkovania proti COVID-19. Tvrdí, že by mali byť potrestaní na majetku a slobode. Označuje ich za ignorantov a zadubencov. 

Foto YOUtUBE
Dátum 07.06.2021

Komentátor denníka SME Peter Schutz zaútočil na ľudí, ktorí sa rozhodli nezúčastniť dobrovoľného očkovania proti ochoreniu COVID-19. Schutz tvrdí, že všetci, ktorí sa odmietajú očkovať, by mali byť potrestaní na majetku a slobode. 

Schutz hovorí, že všetci odmietači vakcín sú zadubení ignoranti, ktorí sú zároveň potenciálnymi šíriteľmi COVID-19. 

„Keďže zadubenosť a ignorantstvo ich robí potenciálnymi šíriteľmi covidu, čím ohrozujú nielen zdravie vlastné, ale aj ďalších, ktorí nie sú vakcinovaní z objektívnych príčin.“ hovorí Schutz. 

Podľa neho všetky osoby, ktoré sa rozhodli dobrovoľne neočkovať, sa vraj dopúšťajú zločinu sabotáže, keďže sa tak stávajú príčinou ďalších obmedzení a opatrení, tým sa vraj podieľajú na nezamestnanosti a zdravotných následkov iných ľudí. 

„Ak chceme čo najmenej covidu a život bez lockdownov, znevýhodnenie nezaočkovaných – okrem tých zo zdravotných dôvodov – je imperatív. Malo by byť až brutálne, aby bolesťou až zavýjali, pretože ich bude celá zodpovednosť a vina za prípadné ďalšie covidové lockdowny a úmrtia,“ tvrdí Schutz.

Na toto agresívne vyjadrenie denníka SME upozornila aj strana SMER-SD. Vzápäti sa Ľuboš Blaha rozhodol podať na Schutza trestné oznámenie kvôli podnecovaniu nenávisti. 

VIDEO:  ↓ ↓ ↓

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.