TARABA: PÁN SEREBRYAKOV, ZOBERTE SI SAMOPAL A CHOĎTE DO ZÁKOPU BOJOVAŤ!

VIDEO: Tomáš Taraba, minister životného prostredia: Pán Serebryakov, nechajte si morálne okienko na večer do Markízy, čo tu moralizujete! Zoberte si samopal a choďte do zákopu bojovať, predajte dom a prispejte na Ukrajinu. Ja ako človek som proti zbrojeniu!

Foto SITA/MILAN ILLÍK
Dátum 17.04.2024

Redaktor Markízy Viktor Serebryakov sa ministra životného prostredia počas tlačovej konferencie spýtal, či prispeje na muníciu pre Ukrajinu. Jeho odpoveď vraj svedčí o Tarabovom charaktere, že nechce ako súkromná osoba prispieť na muníciu na Ukrajinu:

„Pán Serebryakov, nechajte si morálne okienko na večer do Markízy, čo ma tu moralizujete! Zoberte si samopal a choďte do zákopu bojovať, predajte dom a prispejte na Ukrajinu. Ja ako človek som proti zbrojeniu!“ odpovedal mu Tomáš Taraba.

Video si môžete pozrieť tu:

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.