ZADRŽANÝ FICO: POLICAJTI NEVEDELI TRAFIŤ NA POLICAJNÚ STANICU, MUSEL SOM ICH NAVIGOVAŤ

VIDEO: Opozičná strana na štvrtok večer pôvodne avizovala smútočný sprievod, ktorý sa mal začať na Tyršovom nábreží. "Keďže vládna koalícia a prezidentka odtrúbili demokracii zmarením referenda a nemožnosťou konať predčasné voľby, odpovieme im rovnakým zvukom," uviedol Robert Fico.

Foto EXTRA PLUS
Dátum 16.12.2021

Šéfa opozičného Smeru-SD Roberta Fica zadržala vo štvrtok polícia pred tým, ako sa mal začať stranou ohlásený protestný sprievod na Tyršovom nábreží v bratislavskej Petržalke. Potvrdil to hovorca strany Ján Mažgút.

ČÍTAJTE VIAC: AKTUÁLNE: POLICAJTI ZADRŽALI ROBERTA FICA PRED ZAČIATKOM PROTESTU

Opozičná strana na štvrtok večer pôvodne avizovala smútočný sprievod, ktorý sa mal začať na Tyršovom nábreží. "Keďže vládna koalícia a prezidentka odtrúbili demokracii zmarením referenda a nemožnosťou konať predčasné voľby, odpovieme im rovnakým zvukom," povedal Fico v stredu (15. 12.). Dopravu blokovať nechceli, strana verila, že polícia poskytne sprievodu súčinnosť. Verejné zhromaždenia sú počas núdzového stavu zakázané. Polícia preto tento týždeň zadržala aj záchranárov, ktorí prišli protestovať pred parlament.

Video nájdete nižšie:

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.