BELOUSOVOVÁ: PREMIÉROV VÝVOJ SA ZASTAVIL V PUBERTE

Smerákov nemusím, ale táto "úroveň" čo predviedol Matovič, je za čiarou a poriadne "hrubo" za čiarou! 

Foto KRISTIÁN MAJZLAN
Dátum 28.04.2020

Premiérom SR je psychicky labilný egocentrik, ktorý sa vývojom zastavil niekde v období puberty a doteraz z nej nevyšiel. Ja teda Smerákov nemusím, ale táto "úroveň" čo predviedol Matovič, je za čiarou a poriadne "hrubo" za čiarou! 

Nemusím byť psychoanalytik, aby mi bolo jasné, že za celým týmto statusom Matoviča o tom, čo našiel v Pellegriniho šuplíku je obrovská žiarlivosť na jeho predchodcu.
Tá žiarlivosť mu už úplne zatemňuje mozog. 

A dvakrát nepoviem, že tie veci do toho "šuflíčka" najskôr naaranžoval pán premiér, aby potom mohol byť hviezdou FB. Naozaj toto je to, čím sa má zaoberá premiér štátu nielen v čase krízy svetového rozsahu...

A potom sa ešte niekto diví, že ja som si s ním tie jeho srandičky na moju adresu vyriešila ručne stručne.

Zákaz kopírovať texty bez súhlasu Mayer Media,
vydavateľstvo udeľuje povolenie len na použitie odkazu na originálny článok.

DISKUTUJÚCIM: Zapojiť sa do diskusie môžete len po registrácii a prihlásení sa do svojho účtu.


UPOZORNENIE: Vážení diskutujúci, podľa platných zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť IP adresu, e-mail, vaše príspevky a pod. v prípade, že tieto príspevky v diskusnom fóre budú porušovať zákon. V tejto súvislosti vás prosíme, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého z trestných činov uvedených v Trestnom zákone. Medzi také príspevky patria komentáre rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Za každý zverejnený príspevok nesie zodpovednosť diskutujúci, nie vydavateľ či prevádzkovateľ Extra plus.